Adet düzensizliği

Sema99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
87
16
25
Merhaba aranızda bu durumu yaşayıp doktora danışanlar belki olmuştur die yazmak istedim.Yaklaşık iki üç aydır regl başladığında 2 gün aşırı yoğun oluyor önceden böyle asla yoğun olmazdım daha sonrasında 3.4. Gün yok bitiyor 5. Gün tekrar başlıyor bu durumu yaşayan varmı ?

Benim de ilk 2 gün yoğun geçer, aslında bu normal sayılan bir durum, bazen hatta genelde 3. gün durur ve sonra 4 5 6 devam eder.

Benim de ilk 2 gün yoğun geçer, aslında bu normal sayılan bir durum, bazen hatta genelde 3. gün durur ve sonra 4 5 6 devam eder.
Ama benim öyle olmuyor komple bitiyor damla fln bile yok hasta değilken nasılsa öyle bir kaç gün birden çok ve sonra az olarak geri devam ediyor

Ama benim öyle olmuyor komple bitiyor damla fln bile yok hasta değilken nasılsa öyle bir kaç gün birden çok ve sonra az olarak geri devam ediyor
Benim de genelde 3. gün hic kanama olmaz evet aynı durumdan bahsediyoruz, sanki regl değilmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…