• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet düzensizliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.488
63
Hanımlar bir sorum var . Bu saatte yardımcı olabilecek biri inşallah vardır🙂 adet düzensizliğim vardı her ay 1 hafta falan gecikiyordu bazen 10 küsür günü buluyordu. Doktora gittim tsh istedi ve ultrasonla baktı bir sorun göremedi. Adet söktürücü verdi kullandım iyi geldi birkac ay düzene girmişti şimdi bu aralar yine 1 haftayı buluyor gecikmesi. Bu ay da ovulasyon testine başlayacağım bana engel olurmu bu durum. Birde adetim neden gecikiyor olabilir? Her ay 1 hafta normal mi?

Periyodunuz uzun olabilir, bu daima böyle ise 35 gündür mesela.
Benim hayatım boyunca hep düzensizdi, ay atladığı bile olurdu ama iki kere kazara hamile kaldım.
Adet düzensizliği yaşayan kadınların gebe kalmaları inanışın aksine bir sorun teşkil etmiyor.

Periyodunuz uzun olabilir, bu daima böyle ise 35 gündür mesela.
Benim hayatım boyunca hep düzensizdi, ay atladığı bile olurdu ama iki kere kazara hamile kaldım.
Adet düzensizliği yaşayan kadınların gebe kalmaları inanışın aksine bir sorun teşkil etmiyor.
Tesekkur ederim cevapladıgınız için. Peki pcos falan varsa bu tahlille veya ultrasonla teşhis konulabilir mi yoksa yeniden doktora mı gitmem gerek?

Tesekkur ederim cevapladıgınız için. Peki pcos falan varsa bu tahlille veya ultrasonla teşhis konulabilir mi yoksa yeniden doktora mı gitmem gerek?
Test sonuçlarına göre bir sorun yoksa gitmenize gerek yok.
Pcos sanıyorum ki ultrasonla teşhis edilebiliyor ama yüzde yüz doğru bildiğimi söyleyemem.
Adet düzensizliğini regl olduğum 13 yaşımdan beri yaşıyorum, hiçbir doktor sebep bulamadı mesela, vücudum kararsız atarlı giderli diyorum ben de😂

Hanımlar bir sorum var . Bu saatte yardımcı olabilecek biri inşallah vardır🙂 adet düzensizliğim vardı her ay 1 hafta falan gecikiyordu bazen 10 küsür günü buluyordu. Doktora gittim tsh istedi ve ultrasonla baktı bir sorun göremedi. Adet söktürücü verdi kullandım iyi geldi birkac ay düzene girmişti şimdi bu aralar yine 1 haftayı buluyor gecikmesi. Bu ay da ovulasyon testine başlayacağım bana engel olurmu bu durum. Birde adetim neden gecikiyor olabilir? Her ay 1 hafta normal mi?
ben dogum kontrol hapi kullandim iyi geldi doktoruna sor bi istersen

Benim normalde adetim hiç şaşmaz 28 günde olurum ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetim gecikmeli geldi bu ayda 28. Günü geçti bekliyorum hala gelmedi sinirlerim bozuldu sanırım düzenim değişti :(

Back
X