• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet duzensizligi

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Arkadaslar adet duzensizligi var galba bende her ay adet oluyorum ama ya 2 3 gun gec ya 2 3 gun erken oluyorum napabilirim

Sizin yine iyi :) ben 35 günde bir adet oluyorum tabi ona da oluyorum denirse. 50 günde bir adet olmaya olmaya başladım.sinirden stresten gittikçe gecikiyor.
Ben bir çay aldım buradaki yorumlarda görmüştüm adeti düzene sokuyormuş. Kullananlar çok memnundu. Nush lokman hekimin civanpercemli poşet çayı. Içinde 42 tane varmış şimdi adeti değişmiş olabilir. Onu deneyin isterseniz.
Ben dedikleri çayı aktarlarda bulamadım. mecitefendi civanperçemli bitki çayı aldım. 3 gündür içiyorum ne gelen var ne giden..
Siz alacaksanız başka marka değil de benim dediğim markayı alın (nush lokman hekimin civanpercemli poşet çayını). En kısa sürede düzelir umarım gecikmeniz.

Arkadaslar adet duzensizligi var galba bende her ay adet oluyorum ama ya 2 3 gun gec ya 2 3 gun erken oluyorum napabilirim
2 3 gün çok önemli değil gibi
Doktor bana 5 gün öncesi 5 gün sonrası
Bu normal ama daha fazlası için arastırılıp bakılabilir demişti
Bende hemen hemen her ay sizin gibi oluyorum kontrollerde bişey çıkmamıstı çok şükür

2 3 gün çok önemli değil gibi
Doktor bana 5 gün öncesi 5 gün sonrası
Bu normal ama daha fazlası için arastırılıp bakılabilir demişti
Bende hemen hemen her ay sizin gibi oluyorum kontrollerde bişey çıkmamıstı çok şükür
Cocuk istiyoruz yumurtlama gunlerimi hesaplayamiyorum

Sizin yine iyi :) ben 35 günde bir adet oluyorum tabi ona da oluyorum denirse. 50 günde bir adet olmaya olmaya başladım.sinirden stresten gittikçe gecikiyor.
Ben bir çay aldım buradaki yorumlarda görmüştüm adeti düzene sokuyormuş. Kullananlar çok memnundu. Nush lokman hekimin civanpercemli poşet çayı. Içinde 42 tane varmış şimdi adeti değişmiş olabilir. Onu deneyin isterseniz.
Ben dedikleri çayı aktarlarda bulamadım. mecitefendi civanperçemli bitki çayı aldım. 3 gündür içiyorum ne gelen var ne giden..
Siz alacaksanız başka marka değil de benim dediğim markayı alın (nush lokman hekimin civanpercemli poşet çayını). En kısa sürede düzelir umarım
Bakicam saolun

Back
X