• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği yardım!!

Maydonoz alip denemeliyim tesekkurler evliyim 2 yil olacak alttan daha oncebakmislardi sorun yok dediklerini hatirliyorum ama baska doktorlarada gitmeliyiz hepsi farkli soyluyor farkli ilac veriyor hayirlisi bakalim sen evlimisin bebegin varmi
ben 9 aylık evlıyım canm bebek ıstıyorm allah nasıp ederse kloem kullandım bu ay 19 mmlık bı yumos olustu igne oldum bugunde adet gunumdu gelen gıden yok yarın test yapıcam bakalım hayırlısı.....ben ılk evlendıgımde sıstıt olmustum kayınvalıdem dedı bana o maydonozu guzelce kayanattım buharına oturdum onunlada yetınmedım saplarını pamuklu beze sardım camasırmın ıcınde koydum dayanabıldıgım sıcaklıkta durabıldıgım kdar durdum afedersın sarı sarı ıltıhap geldı hep pamuklu beze.

canm benmde adetlerm duzensızdı 40 45 gunu fln buluyordu doktorum ılk gıttıgımde yılda bır kez bole cok uzun surelı gecıkmeler normal takılma demıstı. bu arada bebek dusunuyorum ben evlıyım gecıkmeler devam edınce gebelık olmayınca tekrar gıttım yumurta takıbı yaptı yumurtalar yeterı kadar buyumuyor dedı hormonlarım duzgun cıktı ama sükür. korunmasız gecıkmenın sebebı bu olabılr dedı doktorum. yanı kuzu bekar degılsen bı alt muayene ıste doktorundan derım canım. haa ıdrardakı ıltahap ıcınde maydonoz suyunun buharına otur canım ınanılmaz derecede ıltıhap aktıgını farkedeceksın. allah şifa versin canım.

Gecmis olsun insallah en kisa zamanda adet gorursun cnm doktor ne diyor bi duruma bekle mi diyoe yoksa tahlil yapiyor mu ?
Doktorumun biri hersey normal dedi digeri kilo vermelisin defi fazlaligim 5kilo oda adrt ve troitten oldugunu dusunuyorum ozel hast gidicem allah nasip ederse bakalim ne cikacak sagoladin canim amin hepimize versin

ben 9 aylık evlıyım canm bebek ıstıyorm allah nasıp ederse kloem kullandım bu ay 19 mmlık bı yumos olustu igne oldum bugunde adet gunumdu gelen gıden yok yarın test yapıcam bakalım hayırlısı.....ben ılk evlendıgımde sıstıt olmustum kayınvalıdem dedı bana o maydonozu guzelce kayanattım buharına oturdum onunlada yetınmedım saplarını pamuklu beze sardım camasırmın ıcınde koydum dayanabıldıgım sıcaklıkta durabıldıgım kdar durdum afedersın sarı sarı ıltıhap geldı hep pamuklu beze.
Canim havlu koymadanmi oturuyorsun direk buharina
Allahim insallah nasip eder sana bebis klomeni doktor tavsiyesiylemi basladin

Doktorumun biri hersey normal dedi digeri kilo vermelisin defi fazlaligim 5kilo oda adrt ve troitten oldugunu dusunuyorum ozel hast gidicem allah nasip ederse bakalim ne cikacak sagoladin canim amin hepimize versin

Tiroit icinde endokrine gidin bence sizi anlayabiliyorum benimde 2ay adet gormedigim oldu cunku

Canim havlu koymadanmi oturuyorsun direk buharina
Allahim insallah nasip eder sana bebis klomeni doktor tavsiyesiylemi basladin
inşallah canım hepımıze yooo havlu fln koymadım buharına otururken cope atacagım gozden cıkardıgım bı kovayı klozetın ıcıne koydum oturdum :D
evet cnm doktor tavsıyesı ıle basldım tek basına doktorsuz cesaret edemem.takıp yaptı doktorum yumurtalar gebelık ıcın yeterlı buyukluge ulasmıyormus 5 gun 1 adet kullandım cevap verdı ılaca sukur bunyem ama benm bu ay umıdım yok bugun adet olmam gerekıyordu olmadım yarın kan verıyım dıyorum bakalım hayırlsıı .....senın bebek var mı ?

inşallah canım hepımıze yooo havlu fln koymadım buharına otururken cope atacagım gozden cıkardıgım bı kovayı klozetın ıcıne koydum oturdum :D
evet cnm doktor tavsıyesı ıle basldım tek basına doktorsuz cesaret edemem.takıp yaptı doktorum yumurtalar gebelık ıcın yeterlı buyukluge ulasmıyormus 5 gun 1 adet kullandım cevap verdı ılaca sukur bunyem ama benm bu ay umıdım yok bugun adet olmam gerekıyordu olmadım yarın kan verıyım dıyorum bakalım hayırlsıı .....senın bebek var mı ?
Anladim canim bunu en yakin zamanda uygulucam ozel doktormu verdi klomeni yoksa devlet hastmi esimden benim sperm testide istediler ama yapilmadi daha sendende istendimi ? Benimde yok bebegim ama herseyden cok istiyorum hele hele bu aralar

Anladim canim bunu en yakin zamanda uygulucam ozel doktormu verdi klomeni yoksa devlet hastmi esimden benim sperm testide istediler ama yapilmadi daha sendende istendimi ? Benimde yok bebegim ama herseyden cok istiyorum hele hele bu aralar
allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatcıklar versın ınsallahhhhh. eşim sperm verdı sorun cıkmadı cok sukur devlet hastanesıne gıdıyorum ben tavsıye uzerıne bı bayan doktora gııyorum coook memnunum allah razı olsun ılgılenıyo bayaa. bu ay bı sonuc alamazsam arı sutu de alıcam destek amaclı ınsallah dogurganlıga cok faydalıymıs.

allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatcıklar versın ınsallahhhhh. eşim sperm verdı sorun cıkmadı cok sukur devlet hastanesıne gıdıyorum ben tavsıye uzerıne bı bayan doktora gııyorum coook memnunum allah razı olsun ılgılenıyo bayaa. bu ay bı sonuc alamazsam arı sutu de alıcam destek amaclı ınsallah dogurganlıga cok faydalıymıs.

Amin canım inşallah hepize versin evlat buradan değişikbirşey duyarsak paslaşırız bilgilerimizi iyi geceler

hayırlı olur ınsallah tedavın cnım. benm de bugun geldı gelenler :( pzts bende gıdıcem . adetın kacıncı gunu baslayacaksın ılaca kac adet ıceceksın canım ?

Canim adetimin 5 gunu baslicam sabah aksam dedi sanirim almadim daha ilaci yarin alicam pazar gunu baslicam cunku sendemi adetlendin

50 gundur adetlenmiyorum kadın doğum polk. Gıttim kan tahlili falan idrarımda iltahap varmış 4 gündür ilaç kullanıyorum hala regl olmadım çok sıkıntım var önerebileceğiniz birsey varmi lutfen yardim edin ...

Doktor soylemedi mi?
İlac bittikten dort bes gun sonra olabilirsin ancak. Aynisi bende de vardi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

50 gundur adetlenmiyorum kadın doğum polk. Gıttim kan tahlili falan idrarımda iltahap varmış 4 gündür ilaç kullanıyorum hala regl olmadım çok sıkıntım var önerebileceğiniz birsey varmi lutfen yardim edin ...

Doktor soylemedi mi?
İlac bittikten dort bes gun sonra olabilirsin ancak. Aynisi bende de vardi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin sonuna kadar stres cok yapiyorum bu aralar bebekte istiyorum olmuyor adetlenmiyorumda felaket bunalimdayim :(

adet olamamak sinir bozucu bi durum.bende dk hapını bıraktığım için adet düzensizliği yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım düzeltmek için bende 50gündür olmuyorum çıldırmak üzereyim stresten mi oluyo anlamış değilim:50:

cnm ilaçların hiç bi etkisi olmuyo inan bana.ilçalar sadece geçici bi çare olarak veriyorlar.benim çok şükür adetim yerine oturdu.hem de kendi kendine.artık ilaç içmekten bıktım dedim düzene girerse girer diye resti çektim kendime :1::1: baktım bi kaç ay sonra kendi kendine düzelmeye başladı :1::1: o zaman doktor sana adet söktürücü fln vermiş olabilir yada düzenlemesi için ilça verdi mi.hepsi iltihap için verdiği ilaç mı acep?

adetlerin gerçekten kendiliğinden mi düzeldi?

Back