- Konu Sahibi Haziran1985
50 gundur adetlenmiyorum kadın doğum polk. Gıttim kan tahlili falan idrarımda iltahap varmış 4 gündür ilaç kullanıyorum hala regl olmadım çok sıkıntım var önerebileceğiniz birsey varmi lutfen yardim edin ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 gundur adetlenmiyorum kadın doğum polk. Gıttim kan tahlili falan idrarımda iltahap varmış 4 gündür ilaç kullanıyorum hala regl olmadım çok sıkıntım var önerebileceğiniz birsey varmi lutfen yardim edin ...
Ultrasonla daha once bakilmisti hersey normal denildi hipotroit var bende onlarda normal kan tahlili idrar tahlili yaptirdim idrarda iltahap var denildi 5 tane ilac verildi 4 gundur kullaniyorum fakat hala regl olmadim cok sıkıntı yapiyor baska ne yapabilirim bilmiyorumultrasonla fln bakmadılar mı?benim bildiğim idrarda iltihap olması adeti etkilemez.
Ultrasonla daha once bakilmisti hersey normal denildi hipotroit var bende onlarda normal kan tahlili idrar tahlili yaptirdim idrarda iltahap var denildi 5 tane ilac verildi 4 gundur kullaniyorum fakat hala regl olmadim cok sıkıntı yapiyor baska ne yapabilirim bilmiyorum
Ilk defa olmadi evlenmeden oncede yasiyordum son 8 aydir duzenli 35 gundur adetleniyordum bebekte istiyorum artik hamile olabilecegimi dusundum fakat degilmisim menepoza girdigimi bile dusundum 28 yasindayim acayip bunalimdayim adet olacagim icin ilk defa sevinecegim ama oda olmuyor senin cocugun varmi arkadasimilk defa mı oldu?eğer ilk defa olduysa sorun yoktur ki zaten doktor da demiş sorun yok diye.benim de düzenli giderken bi anda düzensiz oldu.2 sene uğraştım.3-4 doktora gittim hepsinde de temiz çıktı ama çok uğraştım düzene girmesi için.ama sonunda bıraktım kendi kendine düzeldi o yüzden ilk defa böyle olduysa fazla takılma.bide sürekli düşünmekte insanın psikolojisini bozuyo.bildiğim kadarıyla yeşil çay bide papatya çayı rahatlatıyormuş.istersen onlardan içebilirsin.
Haklisin sonuna kadar stres cok yapiyorum bu aralar bebekte istiyorum olmuyor adetlenmiyorumda felaket bunalimdayimCanm stres çok etkıler sorun arama kendini relaxxx bırak duşnme bak nasl adet olucksn
Ilk defa olmadi evlenmeden oncede yasiyordum son 8 aydir duzenli 35 gundur adetleniyordum bebekte istiyorum artik hamile olabilecegimi dusundum fakat degilmisim menepoza girdigimi bile dusundum 28 yasindayim acayip bunalimdayim adet olacagim icin ilk defa sevinecegim ama oda olmuyor senin cocugun varmi arkadasim
anlattim hemde 3 doktora hast calisiyorum zaten ama ilaclar iyi gelecek dediler normalde 3 gunde adetlenirsin dediler hala olmadim pazartesi tekrar gidicemhee yok cnm ben daha evli değilimmm doktora durumunu iyice anlatsaydın keşke.sanki pek önemsememiş gibi geldi bana.
Benim hic olmadi bir bucuk senedir deniyoruz olmuyor nasip hersey allahim tum isteyenlere versin aminCanm olur boyle benm bu ay 13gun gecktii haytm olabalr ay dan gunden hava degsmi etkler brçok sebepp bnde çok istyrm inş rabbm hepmze verr senn varmı oldumu veya duştude oldumu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlattim hemde 3 doktora hast calisiyorum zaten ama ilaclar iyi gelecek dediler normalde 3 gunde adetlenirsin dediler hala olmadim pazartesi tekrar gidicem
Sende adet duzensizligi yasiyorsan evlenmeden once hallet derim evlendikten sonra gitmedigin doktor kalmıyor kendimden biliyorum
Aminnnnnn canm bnde çok istyorumm
İltihap ve adet dokturucu dedi hatta adetlendigimde kullanmayi birakicam bazi ilaclarincnm ilaçların hiç bi etkisi olmuyo inan bana.ilçalar sadece geçici bi çare olarak veriyorlar.benim çok şükür adetim yerine oturdu.hem de kendi kendine.artık ilaç içmekten bıktım dedim düzene girerse girer diye resti çektim kendime baktım bi kaç ay sonra kendi kendine düzelmeye başladı o zaman doktor sana adet söktürücü fln vermiş olabilir yada düzenlemesi için ilça verdi mi.hepsi iltihap için verdiği ilaç mı acep?
İnşallah canim inşallah allahım bize o duyguyu yaşatırAminnnnnn canm bnde çok istyorumm
Canim evliyim hamile kalamiyorum adet duzensizligim var birbucuk yildir deniyorum ama tık yok tamam alirim adet duzensizliginemi iyi geldicanım benim evlimisin yani çocuk içinmi uğraşıyosunuz merak ettim kusura bakma adet düzensizliğin varsa hayıt tohumu diye bişey var hemen onu al ve 2 3 ay kullan ilk ayında bile faydasını görüceksin hormonları dengeleyen bi özelliği var biraz araştır netten ben faydasını gördüm çok şükür rabbime...
İltihap ve adet dokturucu dedi hatta adetlendigimde kullanmayi birakicam bazi ilaclarin
Cok sevindim senin icin brnfe bekarken hic onrmsememistim adet duzensizligi ni ama sonradan acısi cikti inşallah birdaha yaşamasın arkadasim