mrb arkadaşlar geçen hafta adet düzensizliği şikayetiyle kadn doğum doktoruna gittim hormonlarm bozuk çıktı son üç yıldır dönem dönem tedavi görüyorum doktor ilaç yazıyo 6 ay kullanıyorum bünyem kaldıramadığı için bırakıyorum sonra tekrar gidiyorum tekrar bırakıyorum...çok düzensiz adet görüyorum bazen iki üç ayda bi sadece bi iki gün sürüyo bazen onbeş yirmi günde bi haftalarca görüyorum. ama beni en çok üzen durum aşırı derecede tüylüyüm normalden çok çok fazla tüy( göğüslerim çok küçük bu duruma bağlıyorum git gide küçülüyo 70 bedenin yarısını bile doldurmuyo
nişanlıyım lütfen yardmcı olun ne tavsiye edersiniz(
sogan kürünü denedın mı bılmıyorum ama bır ay arayla denemenı tavsıye ederım bırde hayıt tohumu adacayı gıbı bıtkısel yollarla once adetını duzene sokmaya calısırsan daha rahat edersınn
bende bugün öğrendim yumurtalıklarımla pko olduğunu. ve sivilce tedavisi görüyorum sanırım sivilcemin asıl kaynağıda buymuş. Doktor bana diane ilacından bahsetti bu ilaçtan sonra ona geçicez dedi. ama ben şimdiden kullanmak istemiyorum ve soğan kürü denedim bakalım 1yıl önceki soğanlardan yaptım taze soğan dense de. Elimde yoktu başka çıkamadık manava. Soğanın bayatı olur mu kesilmemiş soğan bozulmaz ki değil mi :S
bi haftadır hergün sabah akşam içiyorum soğan kürü bakalım inş sonuç alırım
ben ıkı kere onbes gün yaptım memnun kaldım..bu yolla kistini küçülten kişilerde var dogal oldugu ıcın de ınsanın ıcı daha rahat oluyor...dianeyı ıkı ay kullandımm bende feci sonuclar yarattı bıraktımm...pko gurubunda da cok guzel bıtkısel yöntemler var canımm denemelısın..birde ben adetıme yakın aspırın ıcıyorum cogaltsın bıras dıe..
olur canım o soganda...bende aynı rahatsızlıktann gıtmıstım doktora aynı ılacı verdı ve ne oldu bılıo musun tüylenme aşırı kilo alma resmen trerim adetim bile ilaç kokuyordu o yüzdenn ben memnun kalmadımm ve asla bı daha dogum kontrol hapı kullanmıcamm çok pişmanım kullandıgıma( şimdi kilo vermeye calıssam bılee hormonlarımm dogruduzgun calısmadıgı ıcın cok az kılo verebılıyorum..sogan kürünü bi kac kere yapmanı tavsıye ederım kesınlıkle pko için mükemmelbı dogal ılac..eger kıloluysan kılo vermeye calıs sogan kurunu de yapp hersey normale bınıyor ben öyle yaptım sımdı cok şukur ıyıyım ....
heveslendirdin ben çok umutsuzdum teşekkür ederim cnm :)
bendede düzensizlik var miğde bulantısı yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?