• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği yanında getirdiği tüyler götürdüğü göğüsler:(

hilalclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
86
1
26
mrb arkadaşlar geçen hafta adet düzensizliği şikayetiyle kadn doğum doktoruna gittim hormonlarm bozuk çıktı son üç yıldır dönem dönem tedavi görüyorum doktor ilaç yazıyo 6 ay kullanıyorum bünyem kaldıramadığı için bırakıyorum sonra tekrar gidiyorum tekrar bırakıyorum...çok düzensiz adet görüyorum bazen iki üç ayda bi sadece bi iki gün sürüyo bazen onbeş yirmi günde bi haftalarca görüyorum. ama beni en çok üzen durum aşırı derecede tüylüyüm normalden çok çok fazla tüy:(( göğüslerim çok küçük bu duruma bağlıyorum git gide küçülüyo 70 bedenin yarısını bile doldurmuyo:(
nişanlıyım lütfen yardmcı olun ne tavsiye edersiniz :((

mrb arkadaşlar geçen hafta adet düzensizliği şikayetiyle kadn doğum doktoruna gittim hormonlarm bozuk çıktı son üç yıldır dönem dönem tedavi görüyorum doktor ilaç yazıyo 6 ay kullanıyorum bünyem kaldıramadığı için bırakıyorum sonra tekrar gidiyorum tekrar bırakıyorum...çok düzensiz adet görüyorum bazen iki üç ayda bi sadece bi iki gün sürüyo bazen onbeş yirmi günde bi haftalarca görüyorum. ama beni en çok üzen durum aşırı derecede tüylüyüm normalden çok çok fazla tüy:(( göğüslerim çok küçük bu duruma bağlıyorum git gide küçülüyo 70 bedenin yarısını bile doldurmuyo:(
nişanlıyım lütfen yardmcı olun ne tavsiye edersiniz :((

sogan kürünü denedın mı bılmıyorum ama bır ay arayla denemenı tavsıye ederım bırde hayıt tohumu adacayı gıbı bıtkısel yollarla once adetını duzene sokmaya calısırsan daha rahat edersınn

sogan kürünü denedın mı bılmıyorum ama bır ay arayla denemenı tavsıye ederım bırde hayıt tohumu adacayı gıbı bıtkısel yollarla once adetını duzene sokmaya calısırsan daha rahat edersınn[/QUOTE]

soğan kürü dediğiniz nedir ben bi haftadır soğan kaynatıp sabah aç karına içiyorum daha öncede civan otu perçemi çayı içtim zaten bitkisel yolla tedavi olmak istiyorum

sogan kürünü denedın mı bılmıyorum ama bır ay arayla denemenı tavsıye ederım bırde hayıt tohumu adacayı gıbı bıtkısel yollarla once adetını duzene sokmaya calısırsan daha rahat edersınn

soğan kürü dediğiniz nedir ben bi haftadır soğan kaynatıp sabah aç karına içiyorum daha öncede civan otu perçemi çayı içtim zaten bitkisel yolla tedavi olmak istiyorum[/QUOTE]

İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın

Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart

adet bıttıkten 7 gun sonra baslanıyor bu arada

bende bugün öğrendim yumurtalıklarımla pko olduğunu. ve sivilce tedavisi görüyorum sanırım sivilcemin asıl kaynağıda buymuş. Doktor bana diane ilacından bahsetti bu ilaçtan sonra ona geçicez dedi. ama ben şimdiden kullanmak istemiyorum ve soğan kürü denedim bakalım 1yıl önceki soğanlardan yaptım taze soğan dense de. Elimde yoktu başka çıkamadık manava. Soğanın bayatı olur mu kesilmemiş soğan bozulmaz ki değil mi :S

Cnm benmde adetlerim pek duzenli degil siklusum. 30 31 32 33 34 35fln . Bende kendimi bildim bileli tugluyum. Ve 20yasindayim goguslerim 70bedene bile olmuyo . Ve 39 40 kiloyum. buyuyemedm anlicagin. Ama bisey dikkatimi cekti bebis ve adet duZenszligi icin sogan suyu ictim benim istahimi acti . Senelerde kilo alamayan ben 1, 1bucuk arasinda kilo aldim :) ama vermesidr cok kolay sogan suyu bitti kiloda gitti :) ve sanki goguslerim biraZ daha buyudu ve buyuk kaldi. Gibime geliyo. Bende ck uzuluyrm ufacicik kaldm. Dye ama buna sukur. Birazda bunyeyle alakali sanirin cnm . Ben yillardr kilo alamiyrm. Ama adet duZenszligi icin sogan suyunu dene mutlaka.

Son düzenleme:
bende bugün öğrendim yumurtalıklarımla pko olduğunu. ve sivilce tedavisi görüyorum sanırım sivilcemin asıl kaynağıda buymuş. Doktor bana diane ilacından bahsetti bu ilaçtan sonra ona geçicez dedi. ama ben şimdiden kullanmak istemiyorum ve soğan kürü denedim bakalım 1yıl önceki soğanlardan yaptım taze soğan dense de. Elimde yoktu başka çıkamadık manava. Soğanın bayatı olur mu kesilmemiş soğan bozulmaz ki değil mi :S

olur canım o soganda...bende aynı rahatsızlıktann gıtmıstım doktora aynı ılacı verdı ve ne oldu bılıo musun tüylenme aşırı kilo alma resmen trerim adetim bile ilaç kokuyordu o yüzdenn ben memnun kalmadımm ve asla bı daha dogum kontrol hapı kullanmıcamm çok pişmanım kullandıgıma :(( şimdi kilo vermeye calıssam bılee hormonlarımm dogruduzgun calısmadıgı ıcın cok az kılo verebılıyorum..sogan kürünü bi kac kere yapmanı tavsıye ederım kesınlıkle pko için mükemmelbı dogal ılac..eger kıloluysan kılo vermeye calıs sogan kurunu de yapp hersey normale bınıyor ben öyle yaptım sımdı cok şukur ıyıyım ....

bi haftadır hergün sabah akşam içiyorum soğan kürü bakalım inş sonuç alırım:(

bi haftadır hergün sabah akşam içiyorum soğan kürü bakalım inş sonuç alırım:(

ben ıkı kere onbes gün yaptım memnun kaldım..bu yolla kistini küçülten kişilerde var dogal oldugu ıcın de ınsanın ıcı daha rahat oluyor...dianeyı ıkı ay kullandımm bende feci sonuclar yarattı bıraktımm...pko gurubunda da cok guzel bıtkısel yöntemler var canımm denemelısın..birde ben adetıme yakın aspırın ıcıyorum cogaltsın bıras dıe..

ben ıkı kere onbes gün yaptım memnun kaldım..bu yolla kistini küçülten kişilerde var dogal oldugu ıcın de ınsanın ıcı daha rahat oluyor...dianeyı ıkı ay kullandımm bende feci sonuclar yarattı bıraktımm...pko gurubunda da cok guzel bıtkısel yöntemler var canımm denemelısın..birde ben adetıme yakın aspırın ıcıyorum cogaltsın bıras dıe..

heveslendirdin ben çok umutsuzdum teşekkür ederim cnm :)

canım geçmişte benimde reglimde sorun vardı bana gittiğim doktorun önerisi ki bu doktor prof. doktor ziya mocan iç hastalıkları doktoru bana civanperçemi ve bodurotu kullandırdı bana çok faydasını gördüm. o gun bu gündürde tüm kız arkadaşlarıma tavsiye ederim.. gunde 2şer kupa bunlardan iç bır ay sonra bana tesekkür edeceksin

olur canım o soganda...bende aynı rahatsızlıktann gıtmıstım doktora aynı ılacı verdı ve ne oldu bılıo musun tüylenme aşırı kilo alma resmen trerim adetim bile ilaç kokuyordu o yüzdenn ben memnun kalmadımm ve asla bı daha dogum kontrol hapı kullanmıcamm çok pişmanım kullandıgıma :(( şimdi kilo vermeye calıssam bılee hormonlarımm dogruduzgun calısmadıgı ıcın cok az kılo verebılıyorum..sogan kürünü bi kac kere yapmanı tavsıye ederım kesınlıkle pko için mükemmelbı dogal ılac..eger kıloluysan kılo vermeye calıs sogan kurunu de yapp hersey normale bınıyor ben öyle yaptım sımdı cok şukur ıyıyım ....

bende 4-5yıldır sivilce çıkar ara ara geçse de. 4aydır sivilce ilacı kullanıyorum ki çoğu insan bunu iyi anmaz abartılır bu ilaç. her şey yolunda giderse 2ayım kaldı bitmesine. Soğan kürü yaptım bakalım umarım geçirir bu kistleri :( sivilcemde bu yüzden oluyor sanırım ya bilemiyorum şuan kafam çok karışık.

heveslendirdin ben çok umutsuzdum teşekkür ederim cnm :)

anlıyorum senı canım bende sinir yapıodum kafama takıodum ama bunuyapmak cok yanlıs..sinir streste adetı cok etkılıyor..bitkisel seylere yönell kendını rahatlatt umutsuzluga kapılacak bısey yok kadınız e birazda böle sıkıntılar olabılıyor gecer :))

Back