• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği ve beta hcg

Cansu-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba bu konu ile ilgili bir başlık daha açtım ama kesin cevap alamıyorum lütfen yardım edin .

Son ilişki tarihim 19 marttı ve ben 19 nisan birde 19 mayısta beta hcg yaptırdım sonuç 1.20 negatif yani ilişkiden 60 gün sonrada negatif çıktı
Şimdi bu sonuca güvenmeli miyim adetlerim düzensiz doktor negatif dedi ama yine de bi şüphe var içimde bu testi yaptıranlar yazabilir mii ???

Şüpheli ilişki üzerinden 2 ay geciyor, test negatif çıkıyor. Hamile olman imkansız :halay:
Ben de öyle düşünüyorum canım ama adetlerim düzensiz normalde de 2-3 ay da bir oluyorum bu sonucu etkilemez ama dimii bir de geç döllenme falan okudum oyle birsey olabilir mii

Yok, ben gec dollenme ile hamileyim, senin durumunun gec dollenmeyle alakasi yok ;)
Şüpheli ilişkiden 15 gün sonra gebelik testlerde görünür. Yani senin hamile olma olasılığın resmen sıfır
İçin rahat olsun.

Zaten adet düzensizliği ile hamile kalabilmen ayrıca zor ;) bigün hamile kalmak istersen once bu sorunu halletmen gerekir bilgine :KK48:

Yok, ben gec dollenme ile hamileyim, senin durumunun gec dollenmeyle alakasi yok :KK66:
Şüpheli ilişkiden 15 gün sonra gebelik testlerde görünür. Yani senin hamile olma olasılığın resmen sıfır
İçin rahat olsun.
Ayy çok teşekkür ederim canım ilk defa bu kadar net bi cevap aldım içime su serptin :))

Yok, ben gec dollenme ile hamileyim, senin durumunun gec dollenmeyle alakasi yok :KK66:
İçin rahat olsun.
Merhabaa yazinizi simdi gordum. Ben temmuz 24 te evlendim. Bekarken adetim duzensizdi. Evlendikten sonra ilk adetimi 9 agustosda gordum. 8inde leke gelmisti.
Ikinci adetim de 9 eylulde geldi. Yine 8 eylulde leke geldi. Ama bu ay 9 ekim ve 10 ekimde kucuk lekeler geldi sadece bidaha bisey gelmedi. 3 gun geciktiginde test yaltim negatif cikti. Bide dun yaptim artik 10 gun olmustu cunku yine negatif cikti. Acaba hala duzensiz mi anlamadim

Back
X