• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği sorunu yaşıyorum

hsyncns

sabır...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
126
0
46
Bursa
merhaba arkadaşlar sanırım yeni üye olduğum için cinsellik bölümüne yazamıyorum sorunumu buraya yazmak zorunda kaldım ben 20 yaşındayım adet olduğum ilk günden beri düzensizlik sorunum var 3-4 ayda bir adet oluyorum kaç defa doktorlara gittim en son 3 hafta önce gittiğimde polistik over kist var dedi farlutal diye bir hap verdi ve hapı bitirdikten 2 gün sonra hastalandım doktorum adetimin 3. günü gelip hormon testi yapmamı söylemişti yaptım sonucumu aldım ama doktor o gün yoktu 14 şubatta var:( ve büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vericek bana daha öncede söylemişti anca doğum kontrol haplarıyla adet olabiliceğimi ama ben bunu kullanmak istemiyorum bir çok kişiden kullanma gibi şeyler duydum zaten 60 kiloyum bide onu kullanırsam iyice kilo alırım diye korkuyorum off ne yapıcam ben:(

benm de polikistik over olan bi arkadaşım vardı, yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyor canm ama kilosu falan yok, bi problem yaşamıyor, düzenli olarak kullanıyor,evlenene kadar düzene girer sanırım. düzenli takip ettirmen lazım diye biliyorum hormonlarını. adet olamadığın için belki de kilo fazlan olabilir.geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar sanırım yeni üye olduğum için cinsellik bölümüne yazamıyorum sorunumu buraya yazmak zorunda kaldım ben 20 yaşındayım adet olduğum ilk günden beri düzensizlik sorunum var 3-4 ayda bir adet oluyorum kaç defa doktorlara gittim en son 3 hafta önce gittiğimde polistik over kist var dedi farlutal diye bir hap verdi ve hapı bitirdikten 2 gün sonra hastalandım doktorum adetimin 3. günü gelip hormon testi yapmamı söylemişti yaptım sonucumu aldım ama doktor o gün yoktu 14 şubatta var:( ve büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vericek bana daha öncede söylemişti anca doğum kontrol haplarıyla adet olabiliceğimi ama ben bunu kullanmak istemiyorum bir çok kişiden kullanma gibi şeyler duydum zaten 60 kiloyum bide onu kullanırsam iyice kilo alırım diye korkuyorum off ne yapıcam ben:(

canım cinsellik bölümüne sadece pro lar yazabiliyo, yeni olmanla alakası yok yani
ben verdiğim linkten paylaşım yapmanı öneriririm, bi tıkla bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/141726-pkolu-hanimlarin-paylasim-alani.html

Tatlım geçmiş olsun...
Doğum kontrol hapından korkmana gerek yok...
Ben de uzun zamandır kullanıyorum...
Hiçbir yan etkisini görmedim hatta düşündüğünün aksine kilo verdim ben...
Dr'un tahlil yapıp vücuduna en uygun hapı verecektir, o yüzden kullanmanı öneririm...

Tatlım geçmiş olsun...
Doğum kontrol hapından korkmana gerek yok...
Ben de uzun zamandır kullanıyorum...
Hiçbir yan etkisini görmedim hatta düşündüğünün aksine kilo verdim ben...
Dr'un tahlil yapıp vücuduna en uygun hapı verecektir, o yüzden kullanmanı öneririm...

kararsız kalmıştım ama en iyisi kullanmak ssanırım ilginiz için sağolun.

Konu içerik nedeniyle jinekoloji bölümüne taşınmış,konu başlığınız içerik yansıtmadığı için yeniden düzenlenmiştir.Lütfen içerik anlatan başlıklar seçiniz.

ben önce bir sene kadar kullandım doğum kontrol hapını...şimdi de kist için aralıklı olarak kullanıyorum

bende ne kilo problemi yaptı ne de tüylenme...yalnız bu haplar insanda ilk başladığında sürekli bir açlık hissi uyandırıyor,eğer buna karşılık verip sürekli yemek yersen zaten alırsın....

bence ihmal etme,evli değilsen daha sonra daha büyük sorunlar yaşayabilirsin tedavini olmazsan...

Back