• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet duzensizligi sık adet gormek ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.249
4.211
133
Merhabalar kasim ayinda asilama yapildi ve 16.gun aralik 7de adet oldum sorun yoktu tutmadi nasip nys sonra takmayi biraktim hastaneye gitmedim ve taşinma isi vardi ev alindi 2 3 sokak ust yani hava degisimimde olmadi . Ocak ayinda adet döngun uzadi tam 50.gun adet oldum 32 36 gun arasi degisirdi cok gecikti 18gun nys dedim bi kac arkadasimda da olunca normal dedim şubatda ayin 10da yine adet oldum 16 gun oldu döngun dedim geciktim ya kalani geldi sanirim nys dedim ve dun yine adet oldum 29 da adet döngum 20. Gunu anlamadim nie bole oluo hic bisi hissetmeden adet oluorum kirmiziyi gordukden sonra agrim sizim baslio herseyim normal daha cok yorulup uykusuz kaliorum o kadar sizce neden bole oluo gecen ay kanda hic sorun cikmadi kafam karisti hastaneye gitsem adet gununde gel dio takipde edemiorum ki bnm gibi olan ve tedawisi ne oldu bilen fln varmi veya ne yapmam gerekio duzen icin bi sorunmu varki ? Cok yazdim ay detayli anlatmak istedigim icin k.bkmayin

Stress den erken olmuş olabilirsin. Pco da yapabilir var ise..

Back