• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği (PKO) :S

Arkadaslar ben de pco luyum evleneli 2 yil oldu artik bebis dusunuyoruz ama adetlerim duzensiz.en son 14 agustosta regl olmustum.2 ay i gecti adet olmayali.doktora gittim bana tarlusal verdi adet sokturucu.ilac biteli 13 gun oldu ama daha adet olmadim.25 gun once kan testi yaptirdim negatifti.bebis olmasi imkansiz yani daha uzerine adet olmadim.bugun doktoru aradim 15 gune kadar zamani var ama sen sabah idrar testi yap dedi.ne demek simdi buu o da negatif cikarsa ne yapacagim adet de olmadim cildiricam...bir fikri olan varmi???
canım hamişmisin yazını okudum merak ettim

Canım o tarihten 1,5 ay sonra hamile kaldim 10 haftalik ken 1 hafta once duydugumuz kalp atışları duyulmadi gelismedi ve kürtaj oldum 4 Şubat 2014 de.simdi hala uğraşıyoruz bu ay klomen ve catlatma ıgnesi oldum sonuç bekliyorum

yaptırdım lh hormonum yüksek 17 hatta doktora dedim kullanmam gerekiyor mu dk hapı ama kullanmak istemiyorum diye o da bana stres üzüntü gibi ruhsal değişimlerin bu hormonu etkilediğini rahatlamam gerektiğini söyledi :)

merhaba benim lh değereim yüksek siz nasıl düzene soktunuz adetinizi hamile kalmışsınız çok sevindim bu arada..

Kizlr benm adetm 40 gunde bir her ay mutlaka oluyor ben de pkolu olabilirmiyim 40 gun old icin

Back