• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği olupta geç döllenme

prettty21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
25
7
1
29
Herkese merhaba 😇
En son adetimi 28 eylülde gördüm.Adet düzensizliğim var.Yaklaşık bir haftadır kasık,bel ağrılarım ve inanılmaz göğüs hassasiyetim var.İç çamaşırım bile acıtıyor.İki gün önce idrar testi yaptım.Negatif.Adet de olmuyorum.Aradan bu kadar geçipte gebe kalan var mı? Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Bilen biri varsa.Çok teşekkür ederim.İlk gebeliğim kimyasaldı ağustos ta.Şimdiden teşekkür ederim ❤️

Herkese merhaba 😇
En son adetimi 28 eylülde gördüm.Adet düzensizliğim var.Yaklaşık bir haftadır kasık,bel ağrılarım ve inanılmaz göğüs hassasiyetim var.İç çamaşırım bile acıtıyor.İki gün önce idrar testi yaptım.Negatif.Adet de olmuyorum.Aradan buaya kadar geçipte gebe kalan var mı? Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Bilen biri varsa.Çok teşekkür ederim.İlk gebeliğim kimyasaldı ağustos ta.Şimdiden teşekkür ederim ❤️
Baya zaman geçmiş canım. Istersen bir kan ver gebe değilsen. Adet söktürücü kullanırsın doktor kontrolünde

Herkese merhaba 😇
En son adetimi 28 eylülde gördüm.Adet düzensizliğim var.Yaklaşık bir haftadır kasık,bel ağrılarım ve inanılmaz göğüs hassasiyetim var.İç çamaşırım bile acıtıyor.İki gün önce idrar testi yaptım.Negatif.Adet de olmuyorum.Aradan bu kadar geçipte gebe kalan var mı? Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Bilen biri varsa.Çok teşekkür ederim.İlk gebeliğim kimyasaldı ağustos ta.Şimdiden teşekkür ederim ❤️
Benimde son adetim 28 eylüldü yani bebiş varsa kanda çıkar canım inşallah vardır. Bence kan ver

İnşallah canm vardır.Sadece merak ettiğim bu kadar gecikmede gebelik olasılığı nedir ?
Ben yerinde olsaydım 40 kere kan vermiştim kendimi tutamazdım. Gecikmemin 2. gününde kan verdim pozitifi gördüm çok şükür. Yani varsa kesin çıkar. Adet düzensizliği 2 ay gecikerek mi oluyordu her seferinde yoksa daha kısa mı

Ben yerinde olsaydım 40 kere kan vermiştim kendimi tutamazdım. Gecikmemin 2. gününde kan verdim pozitifi gördüm çok şükür. Yani varsa kesin çıkar. Adet düzensizliği 2 ay gecikerek mi oluyordu her seferinde yoksa daha kısa mı
Evet genelde 1.5 ayda bir geliyor ve sürekli böyle :(

Canim bu arada sen ne zaman yaptirdin kan testini de pozitifi gördün.Adet zamanlarimiz ayni ya ondan soruyorum.Cok sevindim senin adina insallah saglikla alirsin kucagina ❤️

Canim bu arada sen ne zaman yaptirdin kan testini de pozitifi gördün.Adet zamanlarimiz ayni ya ondan soruyorum.Cok sevindim senin adina insallah saglikla alirsin kucagina ❤️
Çok teşekkür ederim canım ben 30 ekim de kan verdim pozitifi gördüm çok şükür. Bence sizde mutlaka kan verin.

Herkese merhaba 😇
benimde en son adetim 10 eylul sonra 9 ekimde adet gibi ona benzer bisry yasadim bugune bidaha adet gormedim kist vardi bende o yuzden olmuyor diye dusundum persembe agrilarim cok artyi kasklarimda ben kist diye gitmistim 6 hsftalik hamile oldugumu ogrendim

benimde en son adetim 10 eylul sonra 9 ekimde adet gibi ona benzer bisry yasadim bugune bidaha adet gormedim kist vardi bende o yuzden olmuyor diye dusundum persembe agrilarim cok artyi kasklarimda ben kist diye gitmistim 6 hsftalik hamile oldugumu ogrendim
Aa arada baya uzun zaman var 🤭 gec dollenme mi olmuş acaba tebrik ederim .Yani benimki de hamilelik olabilir 😇

Back