adet düzensizliği olanlar

ben_kiymetlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
122
1
116
İstanbul
adet düzensizliğini benim gibi yaşayanlar var mı herkes gecikir diye şikayet ediyor benimkisi çok erken oluyor.kaç tane doktor değiştirdim ama hiç biri birşey bulamadı.psikolojik olabilir diyorlar moralim çok bozuk.artık ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum

benim de bir kez 2 2.5 ay olmadığı oldu doktora gittim üstten kontrol etti hiçbirşey yok psikolojik olarak seni etkileyen rahatsız eden birşeyler var mı stresli misin dedi olmadığnı söyldim. insan öyle dönemlerde kendine sıkıntılı,stresli, bunalımlı olduğunu bir türlü konduramıyor şimdi dönüp baktığımda çok çok sıkıntılı bir dönemdi benim için ben buna bağlıyorm ilaç yazdı ondan sonra da bir daha olmadı bence seninki de stres veya sıkıntıdan olabilir

canım banimkide çok düzensiz doktora gittim dogum konturol ilacı verdi 7 ay kullandım ama 3 ay düzenli oldum sonra tekrar düzeni bozuldu....banada sitresten diyor ..ama ben birde bebek tedavisi görüyordum kendimi çok üzüyordum olmuyor diye doktorum dedi kafana bir şeyi çok takarsan sadece adetin düzeni bozulmaz organlarınada zarar verirsin dedi ..belkide seninkide stresten dir ...biraz rahatlamaya bak kafana bişey takmaa inan düzensi olan ne sen ne ben bizim gibi kadınların yüzde 50 si düzensiz miş bunu biliyormuydun...

erken oluyor derken neyi kastediyosun anlıyamadım. ayda 2 keremi oluyorsun yani. benimde düzensizdi doktora gittim bütün testleri muayneleri yaptı ama hiçbişeyim çıkmadı bazen düzenli oluyor bazende ayda 2 kere oluyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…