• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği nasıl oluyor ?

waferwafer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
140
0
46
İstanbul
Kızlar gerçekten tam olarak adet düzensizliği var demek için ne şekilde gerçekleşmesi gerekiyor ?

Regl im bazen 3-4 ay boyunca 28 günde bazende 24 günde bir oluyor. Kendimi bildim bileli hep böyledir bu durum.

Sizce normal olmayan bir durum söz konusu mu?

Son düzenleme:
Adet duzensiligiyle omuzdaki sivilcelerin bi baglantisimi var ? Benimde adetim duzensiz omuzumdada sivilceler var ?

Bağlantı olmaz olur mu (mesela kulak deliğinin oval başlangıcıda aynı yer ile alakalı muhtemelen orda da bir belirtisi vardır)

yüzünün neresinde çıktı sivilce ?
kalçanın nersinde çıktı sivilce ?

1. omuzdaki sivilcelerde siyahlık varmı
  2. kahve rengi akıntı geliyomu
  3. vajinada kaşıntı var mı
  4. gelen akıntı kokuyormu
  5. gelen akıntı şeffaf mı renklimi
  6. avuc içinde sanki yanık yarası gibi değişik bir yaralar oluşuyomu
  7. Hapşırınca idrar kaçırma oluyormu
  8. baldır ön taraflarında tüylenme var mı

Son düzenleme:
Bağlantı olmaz olur mu (mesela kulak deliğinin oval başlangıcıda aynı yer ile alakalı muhtemelen orda da bir belirtisi vardır)

yüzünün neresinde çıktı sivilce ?
kalçanın nersinde çıktı sivilce ?

1. omuzdaki sivilcelerde siyahlık varmı
  2. kahve rengi akıntı geliyomu
  3. vajinada kaşıntı var mı
  4. gelen akıntı kokuyormu
  5. gelen akıntı şeffaf mı renklimi
  6. avuc içinde sanki yanık yarası gibi değişik bir yaralar oluşuyomu
  7. Hapşırınca idrar kaçırma oluyormu
  8. baldır ön taraflarında tüylenme var mı

Yazdığın maddelerden kulak kısmında sivilcem çıktı bu ay hemde kocaman..

Yazdığın maddelerden kulak kısmında sivilcem çıktı bu ay hemde kocaman..

(forum kuralları gereği forumda 100 mesajı olmayan özel mesajlara cevap yazamaz benim 20 mesaj olduğu için cevap veremedim )

peki sabah kalktığında ağzında kötü bir koku var mı ?

Aşağıdaki terkibi dene (hacamatta yaparsan daha süretli bir çözüme ulaşırsın )

Sarı papatya suyu + bal + çörekotu yağı nı sabah aç karnına akşam yatarken oturarak iç (ayakta içersen sıvı mideden transit bağırsağa geçer )

Hazırlanışı :

1-1,5 litre klorsuz suyu kapaklı tencerede kaynat.
kaynama noktasına gelince 2-3 tutam sarı papatya koy
5dk kısık ateşte ağzı kapalı kaynasın
5dk sonunda ılımaya brak (çay gibi ıçilecek kadar ılıyınca yeter)

sıcak papatya suyunu 1 çay bardağını doldur üstün1 çay kaşığı çörek otu yağı ve 1 çay kaşığı bal ile karıştır.

çörek otu yağı alrıken dikkat et : plastik değil cam kavanozda olsun ve özelilkle soğuk preste hazırlanmış olsun

kalitelide bir bal almanı tavsiye ederim (sakın baldersinden alma)

Hacamat için : 1, 55, 120, 49, 11, 12, 13,143 noktaalrından kanlı hacamat ve akıntı durana kadar her göğüs altına 3 kupa ile kur hacamt eğer akıntı kokmuyor ve rengsizse veya kaşınıyorsa :1, 55, 9, 10, 41, 42, 11, 12, 13, 143 noktalarından kanlı hacamat

Büyük resim için

Ayrıca GAzlı asitli ve MonoSodyumGlutomat (MSG) içeren gıdalardan uzakdur. Senin semptomlardan biri sanki MSG nin yan etkilerinden (Mesela KNOR hazır çorbalarında MSG var)

Eklentiler

• $topt1u1wed3c1x3wxz.jpg
    $topt1u1wed3c1x3wxz.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
yanlız bu hazır satılan çörek otu yağına pek güvenmiyorum her ihtimale karşı sen genede kendin yap bu yağı. bildiğin gibi biizm millet her şeye bişey ler katıp muhtevasını bozmakta üstüne yoktur)

Son düzenleme:
Kötü koku ve 8. madde hariç diğer maddelerde yer alan durumlar yok çok şükür. ama özellikle kulak ve çene kısmımda iri sivilceler çıkıyor ve biri geçiyor diğeri başlıyor. çok muzdaribim bu konuda.

yazdığın terkibi detaylıca not alıyorum. bilemiyorum ne zaman yapabilirim ama saklayacağım :17:

benim adetim her zaman kahverengi leke ile başlar kahverengi leke ile biter. çocukkende bana bu şekilde öğretilmişti zaten. 15 senedirde bu şekilde gerçekleşir.

ancak adet başlangıcı ve bitiminde yer alan bu kahverengi lekenin normal olmadığını yazanlar var. kadın olmak çok zor.

Back