adet düzensizliği için verilen Lutenyl adlı ilaç....

sonce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
Balıkesir
arkadaşlar ben adet düzensizliği yaşadım bu ayy. öncede yaşamıştımm progestan kullandım ve düzene girdi ama 7 aydır düzenliyken ocak ayında düzensizleşti. bugün doktora gittim test yaptıı herşey normall gebelik yoktu ve yumurtam çatlamışş. ama ben hala adet olmadımm. doktorda bana lutenyl adlı ilacıı verdii.bu ilacı kullanan varmıı aranızda nasıl bir ilaç? ilaç hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirirmisinizz? yardımcı olurmusunuzz???

bu ilaç hakkında hiçbir bilgisi olan yokmu arkadaşlar yaaaa :(

Hiç duymadım ben...
Ben de adet düzensizliği yaşadım...
Hatta bir ara 1 yıl boyunca hiç adet görmedim ve doktorum bunu doğum kontrol hapı ile tedavi etti...
Şu anda yine 3 aydır adet görmüyorum...
Yarın doktora gidiyorum :(

Hiç duymadım ben...
Ben de adet düzensizliği yaşadım...
Hatta bir ara 1 yıl boyunca hiç adet görmedim ve doktorum bunu doğum kontrol hapı ile tedavi etti...
Şu anda yine 3 aydır adet görmüyorum...
Yarın doktora gidiyorum :(

canım bende 9 ocaktan beri görmüyorum. doktora gitttimm test yaptı herşey normall yumurtamda çatlamışş ama ben hala adet olmadımm. doktorda bana bu ilacı verdii. bende hiç duymadım adınıı öncede yaşamıştımm adet düzensizliği duphaston yada progestan adlı ilaçları kullandımm ikisininde faydasnı gördümm çok. ama bu doktor bu ilacı verdii. bugün bitti ilacımm bakalımm faydası olucakmıı. hiç te bilmiyorumm nasıl bir ilaçtır buu. kimsede bilmiyoo:(:(

ben kullandim o ilaci 3 ay hemde kizken adet duzensizligim ve bes cm kist vardi o kisti catlatti adetlerim duzene girdi ondan sonra kist tekrarlamamasi icin 6 ayda duphaston kullandim ama onlarin ikiside hormaonlari duzenleyen dogum kontrol hapi sanirim yani onlari kullanirken hamile kalabilirmisin pek emin degilim doktoruna sordunmu

ben kullandim o ilaci 3 ay hemde kizken adet duzensizligim ve bes cm kist vardi o kisti catlatti adetlerim duzene girdi ondan sonra kist tekrarlamamasi icin 6 ayda duphaston kullandim ama onlarin ikiside hormaonlari duzenleyen dogum kontrol hapi sanirim yani onlari kullanirken hamile kalabilirmisin pek emin degilim doktoruna sordunmu

canım ilacı nasıl kullandınn vee ilaçtan nezaman sonra adet gördünn. dün bittii benim ilacımm ama hala başlamadıı. duphaston ve progestan ilacıı canımm hem adet düzenleyici hemde herhangi bir gebelik oluşursa bebeğin rahme iyii tutunmasını sağlıyomuşş. rahim destekleyici bir ilaç yanii.

Once sunu belirteyim ben bu ilaclarin ikisinide fransada kullandim ve doktorun dedigi gibi
bayagi oldu yanlis bisey soylemek istemiyorum ama hatirladigima gore adetimin ilk gununden 16. gunu ile 25 i arasinda duphastonu kullandim ve adetim 28 gunde bi duzenli oluyodu
luthenyl de 21 indemi neydi iyice hatirlayamiyorum yani doktor soylemisti bana ayrica recetesindede yaziyodu onu kullandigimdada tam 28 gunde bi oluyodu yani hemen olmuyor gecen ay ne zaman olduysa ona gore hesaplayacaksin genellikle bi hafta sonra sanirim

mrb bnede lutenly kullanıyorum adetin 15. gunu başalayıp on gun yutuyorum ama doktorum hamileliğe engel deil dedi başka bilgisi olan varsa paylaşsın biz bebek istiyoruz çünkü

banada doktor bu ilacı verdi 10 gün kullandım ,ilaç biteli 11 gün oldu ve ben hala regl olmadım, çatlayabilirim orta yerimden..

Ben de adet olmadığım için doktor bu ilacı verdi.5 gün sabah akşam kullanıcaksın,6. gün adet olucaksın dedi.Sonra da adetinin 15. günü günde bir kereden 10 gün daha kullanıcaksın dedi.Bugün 5. gündü ve bu gece sonuncuyu içtim,bakalım yarın adet olacak mıyım..

Back