adet düzensizliği için önerebilecğiniz kadın dogum uzmanı

emekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
7
0
43
Kızlar merhaba. Aranıza bugün katıldım. Son iki yıldır adet düzensizliği yaşıyordum. Gittiğim doktorlar stres kaynaklı demişti. 2 yılın sonunda erken menopoz dendi. Fakat hiçbir tedavi önerisinde bulunulmadı. FSH en yüksek 15, AMH 0,9 cıktı. Tam 3 hafta sonra tekrar AMH yaptırdım. 0,32 cıktı. Doktor bir profösördü. AMH bu kadar çabuk değişirmi dedim sürekli değişebilceğini söyledi. Benim bildiğim fsh çok değişkendir ama AMH değil. önerebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı varmı. Bu arada yasım 38, bekarım. Yardımcı olur iseniz sevinirim. Ankaradayım, ama önerbileceğiniz diğer yerlerede gidebilirim

Duzensizliginiz nasildi. Yani her ay mi değişiyordu. Bur de doktorlar yumurtaliklariniza baktı mi...şeklinden vs...erken menepoz ya da olmayabilir diyorlar.

Duzensizliginiz nasildi. Yani her ay mi değişiyordu. Bur de doktorlar yumurtaliklariniza baktı mi...şeklinden vs...erken menepoz ya da olmayabilir diyorlar.
Ultrasuona baktılar. Ben düzenli bir şekilde 17 gün aralıklar ile oluyordum. Sonra olmamaya başladım.9 ay da 3 kez oldum ama bi sürede yanlızca bir kez ilac kullandım. Isın garib tarafı kimsede menopoz demedi. Amh tesini de ben istedim.Amh sonucuna göre erken menopozdasınız dendi.

Tedavi öneren bir doktorda olmadı.Sureci bekleyeceksin dediler.

Tedavi öneren bir doktorda olmadı.Sureci bekleyeceksin dediler.
Tedavi onermemek? Hormon ilaçları vs ile erken menepoz uzatıyorlarmış. Ben de olamadığım için bi devlet hastanesinde kadin doğumcuya gittim. Bana istanbul üsküdarda zeynep kamil hastanesine git , orda erken menepoz vs. Bölümleri var. Dosya actir adına, buralarda vakit kaybetme dedi.... zeynep kamil aslinda oneriliyor ama ben gitmedim henüz. Bir araştırın isterseniz

Tesekurler bende gidebileceğim bir yer araştırıyorum.Ne yapacagimi bilmez bir vaziyett
eyim

ıstanbulda doktor tavsıye eden olursa cok sevınırım yas 36. ben de erken menopoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…