Polikistik overden dolayı adet düzensizliği yaşıyorum..Kırk kilit (at kuyruğu) otunun iyi geldiğini duydum fakat nasıl kullanacağımı bilemiyorum..kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
kırk kilit otunu ilk defa duydum ama adet düzensizliğini bende çok yasıyorum.Çoban çantası civan perçemi ve adaçayını karıstırıp çay şeklinde içiyorum.gerçekten adet olmayı sağlıyor.dene istersen umarım düzene girer.günde 2 bardak içmek yeterli.
canım benimde adet düzensizliğim var ilk defa soğan suyunu yapıyorum bugün 11. günümdeyim daha bi etkisini görmedim ama sende etki yapabilir.
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk on beş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, âdetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız. eyer 15 gün uygulayıp yinede reglin gelmezse,
Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.detaylı bilgi için ibrahim saraçoğlunun web sitesinden bakabilirsin yada meil atabilirsin cnm meillere cevap geliyor ben çok attım ve cevapta geldi :)
canım benimde adet düzensizliğim var ilk defa soğan suyunu yapıyorum bugün 11. günümdeyim daha bi etkisini görmedim ama sende etki yapabilir.
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk on beş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, âdetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız. eyer 15 gün uygulayıp yinede reglin gelmezse,
Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1i ile 10u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.detaylı bilgi için ibrahim saraçoğlunun web sitesinden bakabilirsin yada meil atabilirsin cnm meillere cevap geliyor ben çok attım ve cevapta geldi :)
canım çok sağol cevabın için..
şimdi de adaçayına başladım bakalım ondan da sonuç alamazsam soğan kürüne başlıycam zaten denemiştim bi hafta kadar bi kaç sene önceydi sanırım tadına dayanamadığım için bırakmıştım..Adaçayıda olmazsa mecbur soğana devam tekrar teşekkür ederim, mail atıp bu sorumu ordan da sorucam :)
canım çok sağol cevabın için..
şimdi de adaçayına başladım bakalım ondan da sonuç alamazsam soğan kürüne başlıycam zaten denemiştim bi hafta kadar bi kaç sene önceydi sanırım tadına dayanamadığım için bırakmıştım..Adaçayıda olmazsa mecbur soğana devam tekrar teşekkür ederim, mail atıp bu sorumu ordan da sorucam :)
rica ederim tatlım.. adaçayı nasıl oluyor yani nasıl yapıyorsun? banada söylermisin eyer soğan suyu işe yaramazsa bende adaçayını deneyeyim.. gerçi bu soğan suyunu 4 ay yapcaz elbet bi faydası olcakta olsun aklımda bulunsun bu arada tadı öğle çok kötü değil ya yada ben alıştım artık, ilk başta burnumu kapatıp içerdim şimdi artık kapatmadan içiyorum bide sıcak içme tadı daha kötü oluyor ılık iç cnm.. :)
rica ederim tatlım.. adaçayı nasıl oluyor yani nasıl yapıyorsun? banada söylermisin eyer soğan suyu işe yaramazsa bende adaçayını deneyeyim.. gerçi bu soğan suyunu 4 ay yapcaz elbet bi faydası olcakta olsun aklımda bulunsun bu arada tadı öğle çok kötü değil ya yada ben alıştım artık, ilk başta burnumu kapatıp içerdim şimdi artık kapatmadan içiyorum bide sıcak içme tadı daha kötü oluyor ılık iç cnm.. :)
Marketten pakette poşet çay şeklinde satılanlardan aldım, demleyip içiyorum hergün bir fincan..balla da tatlandıradabilirsin..tadına bayıldım valla o yüzden içiyorum rahatca :)
soğan suyu kesin işe yarar bırakma içebiliyorken hazır..aslında adaçayını demleyip ara ara içebilirsin ki soğan kürünün bitmesini beklemene gerek yok bitki çayı sonuçta ve sağlığa çok faydalı canım..