• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet duzensizligi hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bende adet biteli 2 gün oldu ilişki sonrası sabah hafif kanlı akıntı geldi Allah yardımcımız olsun dr. Gidilmiyor ya daha çok sters oluyor insan sanırım

Şimdi böyle biseyler ararken gördümde adet düzenim bozuldu 6 gün gecikmeli oldum acaba düzeniniz bozulduktan ne kadar sonra gebe kaldınız 🤭😄
Ah Allahim gonlune gore versin insallah canim benim 🤗. Vallahi benim 22 mayis son adet tarihimdi sanirim. Ama son bir kac ay degisti vucudum hic kestiremiyordum ne zamn adet olacagimi filan. Hatta hamile kadigim ay hic ovulasyon takibi filan da yapmadim. Duzenli iliski de yasaamadim. Zayiflama spora filan odaklanmistim gebeligi ertelemistim kafamda . Korunmadim ama nasil olsa olmuyordu. O ay oldu. Darisi senin basina olsun insallah

Ah Allahim gonlune gore versin insallah canim benim 🤗. Vallahi benim 22 mayis son adet tarihimdi sanirim. Ama son bir kac ay degisti vucudum hic kestiremiyordum ne zamn adet olacagimi filan. Hatta hamile kadigim ay hic ovulasyon takibi filan da yapmadim. Duzenli iliski de yasaamadim. Zayiflama spora filan odaklanmistim gebeligi ertelemistim kafamda . Korunmadim ama nasil olsa olmuyordu. O ay oldu. Darisi senin basina olsun insallah
Aminn inşallah bende öyle yapayım bu ay 🤣 iki kiloda versem iyidir

Back
X