Adet düzensizligi - gecikmesi..

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
Kizlar,
benim merak ettigim bir konu var. Dogum kontrol hapi adeti geciktirirmi yada hic gelmemesini saglarmi?
Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ama adetim hala gelmedi. Hic adetim gelcekmis gibi belirtilerde yok normalde gögüslerim falan agrirdi oda yok. Bazen ondan bundan duyuluyordu dogum kontrol hapi adetin bi iki ay gelmemesine sebep olur vs. gibi seyler.. gercekten böyle birsey varmi?

cnm şuan emzirdiğim için kullanmıyorum ama hamile kalmadan önce kulanıyodum 24+4 yazz olanı inan günü gününe hatta saati saatine gelirdi her aksam 11de içerdim hapı gece 2 gibi adet ourdum o derece

adet düzensizliğin varsa bile kontrol hapı kullandığında günü gününe olursun ben kullanıyorum ilaç bittikten 4 gün sonra olurdum bu ay kullanmadım ve 3 gündür günüm geçmiş keşke kullansaydım

cnm şuan emzirdiğim için kullanmıyorum ama hamile kalmadan önce kulanıyodum 24+4 yazz olanı inan günü gününe hatta saati saatine gelirdi her aksam 11de içerdim hapı gece 2 gibi adet ourdum o derece

bende üc aydir kullaniyorum canim iki ay adetim hapi birakir birakmaz geldi.. ama bu ay nedense gecikti gelmiyor ve hic bir adet belirtiside yok hamile olmam imkansiz cünki daha gecen hafta kadin doktorundaydim söylerdi bana.. az öncede görüstüm tahlillerde ne cikti diye hersey düzgün dedi bi sorun yok.. acaba neden gelmiyor olabilir ki bilemedim simdi..

hangi markayı kullanıyosun yazz ı tawsiye ederim dierlerinden farklı hergün içiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…