• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği başladı

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
arkadaşlar merhaba 1-2 foruma da yazdım ama cevap veren olmadı..umarım burda yardımcı olanlar olur..1 sene önce doğum yaptım..doğumdan sonra adetlerim gayet düzenliydi geçen ay 1 hafta gecikti...doktor ultrasonda polikistik görünüm var dedi ama tahliller normal çıktı..gebelikte yok.stresten dedi farlutal verdi ve 2 tablet kullandım adet gördüm...bu ayda yine 3 gün geçti..yine mi stres yanii:(( bi de pko da hangi hormon tahlilleri isteniyo???..doktor sadece 3 hormon baktı zaten biri beta-hcg di...diğer ikisi tsh ve prolaktindi yanlış hatırlamıyosam(test sonuçlarını da bulamıyorum kaybettim) sonuçlar normaldi ama bana bakılan hormon sayısı az gibi geldi..yardımcı olursanız çok sevinirim.. bu arada bugün yine doktora gttim ..kan tahlili verdim..sadece hamileliğe bakıldı o da negatif zaten...nedir benim sorunum anlamadım:(( başka testlerde istemesi gerekmezmiydi???

Son düzenleme:
arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfeen:((( sonuçları yarın doktora götürcektim..o da yarın yokmuş off dev.hastanesinde de diğer doktorlar bakmıyo herkes kendi hastasının sonucuna bakıyo:(((

evli değilim bekarım ama bende de aynı sorun var. farlutal kullandım ilacım biteli 4 gün oldu hala adet olamadım. hava değişiminden demişti bi doktor. bu zamanlarda çoğu bayanın başına gelirmiş acaba sizinki de öyle bir durum olabilir mi?

saol cnm cevabın için belkide olabilir.bi de aöf sınavları vardı streste etkiledi sanırım:(( kist falan olmasından korkuyorum ama öyle bişey olsa ultrasonda çıkardı heralde..

kist ultrasonda belli oluyor canım. strestendir yada havalardandır mutlaka.2 aydır olmuyordum ben bu gece regl oldum. darısı senin başına hadi :61:

canım bende de düzensizlik vardı prolaktinim yüksek çıktı ondanmış.ayrıca polikistik over de var onun için lh ve fsh değerlerine bakılıyo

ya sanırım bende fsh bakıldı ama lh bakılmadı:(( ama doktor pkos yok dedi kadın yani bilmiyo değil ya...

kist ultrasonda belli oluyor canım. strestendir yada havalardandır mutlaka.2 aydır olmuyordum ben bu gece regl oldum. darısı senin başına hadi :61:

amin canım..bu adet düzensizliği insanın canını sıkıyo ...bi de evli olunca hemen hamilemiyim diyorum:(( neyse yokmuş hamilelik..heralde havalar ve stres etkiledi:)

Back
X