Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet düzensizliği 2 ayda bir adet oluyorum ....
- Konu Sahibi HARZEM
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba doktor hanım
bır yıla yaklasan bır evlılıgım var.bekarken aylarca adet olmazdım bu sure 6 aylara kadar cıkardı.cesıtlı dogum kontrol hapları ve adet duzenleyıcıler kulandım ama kesın bır duzelme olmadı .evlendıkten sonra bıraz daha duzeldı 1 ay olmazsam 2 ay oluyorum veya 15 20 gun kadar gecıkmı oluyor .suan bebek dusunmuyoz ama ılerısı ıcın cok tedırgınım ne yapmalıyım sorun yasarmıyım bılgı verısenız cok sevınırım sımdıden cık tesekkurler sevgılerle....
bır yıla yaklasan bır evlılıgım var.bekarken aylarca adet olmazdım bu sure 6 aylara kadar cıkardı.cesıtlı dogum kontrol hapları ve adet duzenleyıcıler kulandım ama kesın bır duzelme olmadı .evlendıkten sonra bıraz daha duzeldı 1 ay olmazsam 2 ay oluyorum veya 15 20 gun kadar gecıkmı oluyor .suan bebek dusunmuyoz ama ılerısı ıcın cok tedırgınım ne yapmalıyım sorun yasarmıyım bılgı verısenız cok sevınırım sımdıden cık tesekkurler sevgılerle....
merhaba doktor hanım
merhaba, düzensiz adet durumunda cocuk istediğiniz dönemde muhtemel sorunlar yaşayabilirsiniz. çünkü düzenli yumurtlama olmadığından spermin yumurtayı bulması ve bebegın yerleşeceği yerin hazırlığının tam olamamsından dolayı sorun yaşanabilir. çocuk düşündüğünüzde üreme ile ilgilenen hekimlerden mutlaka yardım alın. arkada yatan başka sorunlar varmı araştırılıp size çözüm sunacaklardır.
slm benimde adet düzensizliiğim var 1yıllık evliyim bir yıldır bebek istiyorum ama olmuyor adetlerim hep düzenliydi ama 2aydır adet olmuyorum doktora gittim hiç bi sorun yok dedi kilolu olduğun için adet olmuyosun dedi ama ben daha öncede kiloluydum ama hiç adetlerim aksamazdı muayene etti tahlil falan istedi herşey normal dedisadece biraz iltihabın var dedi fitil verdi birde tiroidim biraz yüksek çıktı 4.7ama ilaç kullanmana gerek yok dedi hamile kaldığında ilaç kullanman gerekir dedi buarada adet söktürücü farlutal verdi içtikten 9gün sonnra adet oldum.çok kafama takıyorum bu durumu bebek çok istiyorum bende bi sorun yokmuş ama eşimde varmı bilmiyoruz onun için semen analizi verdi doktor onu yaptıracak insallah bi sorun çıkmaz şimdiden vereceğiniz cevaplar için çooook tesekkür ederim
slm benimde adet düzensizliiğim var 1yıllık evliyim bir yıldır bebek istiyorum ama olmuyor adetlerim hep düzenliydi ama 2aydır adet olmuyorum doktora gittim hiç bi sorun yok dedi kilolu olduğun için adet olmuyosun dedi ama ben daha öncede kiloluydum ama hiç adetlerim aksamazdı muayene etti tahlil falan istedi herşey normal dedisadece biraz iltihabın var dedi fitil verdi birde tiroidim biraz yüksek çıktı 4.7ama ilaç kullanmana gerek yok dedi hamile kaldığında ilaç kullanman gerekir dedi buarada adet söktürücü farlutal verdi içtikten 9gün sonnra adet oldum.çok kafama takıyorum bu durumu bebek çok istiyorum bende bi sorun yokmuş ama eşimde varmı bilmiyoruz onun için semen analizi verdi doktor onu yaptıracak insallah bi sorun çıkmaz şimdiden vereceğiniz cevaplar için çooook tesekkür ederim
selam bol şans şimdiden, sen zaten yapılması gerekenleri yapmış ve bir doktora başvurmuşsun o da sana yapman gerekenleri söylemiş. bence de kilo vermen gereklidir. sperm analizi de sorun varsa işin yarısı demektir. onu da bekle, sonra da doktorunun seni yönlendireceği doğrultuda tedavilerini olursun. sevgiler.
slm doktor hanım.burda yazan arkadaşların aksine benim de adetim hep erken oluyor.(22 günde)ayrıca 4 gün sürüyor ama çok az az 6 günü buluyor.az olduğum için mi bu kadar sık oluyorum.2 yıllık evliyim bebek düşünmüyoruz ama iler de bu bi engel olur mu?
selam eğer düzeniniz hep böyle ise diyecek birşey yok ancak erkenyumurtlama durumunuz olduğunu düşündürür bu da çocuk istediğinizde enedometrium denilen gebeliğin yerleştiği dokunun tam hazırlanamaması sorununu yaşatabilir. çocuk istediğinizde doktora mutlaka görünürsünüz. ama kimse size bir tek bu bulgu ile çocuğunuz olmaz diyemez.