• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet düzensiziliği olup ovulasyon testi ile hamile kalanlar 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merimerii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
257
198
23
34
Selam canlar 👋 Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip edebilmek için 👶 denemeye başladım açtığım konular mevcut ve pik 3mart idi bilenler bilir 🙈

Fakat ne yazık ki en son dün yaptığım erken gebelik testi negatifti... test yapmayı bıraktım sanırım olsaydı çıkardı diyorum..

Sorum ise şu adet düzensizliği yaşayıp ovulasyon testi ile yumurtlama takip ederken hamile kalan arkadaşlar ne zaman öğrendiniz ? Sonuçta yumurtlama zamanını biliyorsunuz ama adet gününüz belirsiz benim gibi arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz 🙏🏻 Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

oldum aşkm aşırı ağrılı aşırı sancısı. Şimdi tekrar ovulasyon testi ve macun varmış onu araştırıyorum 😣🤷🏼‍♀️
Ben ovülasyon testide kullandım macunda kullandım artık alıştım yumurtlama günümü anlıyorum macunuda kullanalı bu ikinci ayım bakalım nolucak hakkımızda hayısirlısı olsun canım inşallah bizde bi gün bebeklerimize kavuşuruz

Ben ovülasyon testide kullandım macunda kullandım artık alıştım yumurtlama günümü anlıyorum macunuda kullanalı bu ikinci ayım bakalım nolucak hakkımızda hayısirlısı olsun canım inşallah bizde bi gün bebeklerimize kavuşuruz

stres yapmamak lazım sanırım çok taktım ben kafaya 😣 inşalah önümüzdeki ay güzel haberler veririz birbirimize 🙏🏻 Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşalah

Back