- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
-
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
Bende duyunca merak ettim sormak istedimRegli uzunluguna gore cinsiyeti ilk defa duydum. ..
Bencede dusuk AMA bakalim denedik bizde ya tutarsa diye.. Herseyin hayirlisionunla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama çok sık ilişki olunca kız.az ilişki olunca erkek olduğu bilimsel bir gerçek.ve adet biter bitmez ilişkiye girince hamilelik olasılık olarak düşük.çünki daha yumurta çatlamamış oluyor
Olabilir aslinda kizim sik iliskiyle olmusduonunla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama çok sık ilişki olunca kız.az ilişki olunca erkek olduğu bilimsel bir gerçek.ve adet biter bitmez ilişkiye girince hamilelik olasılık olarak düşük.çünki daha yumurta çatlamamış oluyor
Herseyin hayirlisi...Bende duyunca merak ettim sormak istedim
AminHerseyin hayirlisi...
Ins buda kizdiradetim 28 gün de 1 adet bitimin de hemen hamile kaldım ve sonucu yazarım :) oğluma 14. 15. gün hamile kalmıştım adet bitiminden 1 hafta sonra.. buna adet biter bitmez
Ederim canım Rabbim sana hayirli saglikli bir kiz evlat nasip etsin bana oglan sanada kiz evlat insallahhhhhDua edeceksen kızım olması için eder misin bu kandil gecesinde