• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet döngüsü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Miniminican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
99
41
38
34
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetim normalde düzenlidir ve döngüm 28 gündür.2 ay önce 2 gün gecikti ve geçen ayda 5 gün ERKEN oldu bu ay da daha 10 gün var adetime fakat belirtiler başladı tahminimce birkaç gün içerisinde hasta olacağım.Sorum şu adet döngüsü değişiklik gösterip sonrasında hamile kalan var mı .3 yıl oldu bebek istiyoruz fakat olmuyor lütfen fikri olan örneği olan varsa yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetim normalde düzenlidir ve döngüm 28 gündür.2 ay önce 2 gün gecikti ve geçen ayda 5 gün ERKEN oldu bu ay da daha 10 gün var adetime fakat belirtiler başladı tahminimce birkaç gün içerisinde hasta olacağım.Sorum şu adet döngüsü değişiklik gösterip sonrasında hamile kalan var mı .3 yıl oldu bebek istiyoruz fakat olmuyor lütfen fikri olan örneği olan varsa yazabilir mi
Canım benim arkadaşım 2-3 ayda bir adet olduğu halde evlendiği ay hamile kaldı nasip işi düzenli adet görmek kaliteli yumurtlama olduğu anlamını taşımıyor maalesef doktora göründün mü?

Döngü değişirse yumurtlama günü de değişir. Düzenli takip yapmalı ona göre ilişki olmalı. Bi problem yoksa olur hamilelik sadece gününü Bilmen lazım

Back
X