Adet döngusu nasil hesaplanir

Ben 28 diye girdim simdi diger adetin baslangicinida sayarsam 29 cikiyo ozaman ekim ayinin adetinin basladi gunu saymiycam tek oylemi
Yok saymayin. O diğer adet döneminin ilk günü oluyor artik. Ekim ayınin adetinin başladığı güne kadar oluyor. Yani diğer adetin başlangıcını saymayin

Yok saymayin. O diğer adet döneminin ilk günü oluyor artik. Ekim ayınin adetinin başladığı güne kadar oluyor. Yani diğer adetin başlangıcını saymayin
Hamile kalmak istiyorum oyuzden yumurtlama gununu biliyim diye indirdim ben bu takvimi

Hamile kalmak istiyorum oyuzden yumurtlama gununu biliyim diye indirdim ben bu takvimi
İnternetten indirilen prgragramlara bakma. Erken yada geç yumurtluyor olabilirsin. Bu programlar bunu bilmediğinden yumurtlama günün geçebilir. Yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorsan yapabileceğin en iyi şey. Adet bittiği gibi gün aşırı ilişki. Bir gün ilişki bir gün ara. Yada 2 günde 1 ilişki.

Ama bana soylediler ki adetine yakin iliskiye girme yoksa olmuyo sperm yumurtaliklara ulasmiyo dendi

Ama bana soylediler ki adetine yakin iliskiye girme yoksa olmuyo sperm yumurtaliklara ulasmiyo dendi
Kim dedi bunu Zaten ayda bir kez yumurtluyoruz oda bir gün canlı kalıyor sadece. Adete yakin yumurtlasanda dollenir. Soylenenin hiç bı bağlantısı yok bu olayla. Sperm sayısı yeterliyse hersekilde ulaşır... Ben doktorlarin bana verdiği tavsiyelerin size yazdım. İnanmayin luften

1 ay boyunca 1 gun aralikla iliskiye grim dimi ypiyoruzda tutmuyo

1 ay boyunca 1 gun aralikla iliskiye grim dimi ypiyoruzda tutmuyo
Evet adetin bitti diyelim ilişki yaşayın. Bir gün ara verin. Sonra tekrar ilişki. Bu şekilde rahimde hep sperm olacaktır. 1 yıl bu şekilde deneyip olmazsa doktora muayene olursunuz ikinizde. İns o aşamalara kalmaz tabi

Insallah cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…