- 7 Eylül 2017
- 56
- 29
- 88
- Konu Sahibi meloselom27
-
Öncelikle sakin olmamız gerekiyor bizde 7 aydır deniyoruz hala bebişimiz gelmedi her yumurtlamada tutacak diye bir kaide Yok ki içini ferah tut sabır işiBende 32 günde 1 oluyorum 16. Gün yumurtam oluyor 17. Gün çatlıyor ovülasyonla takip ettim ama hala hamile kalamadım delirmek üzereyim.
13 temmuz beklenen adet tarihim. Çıldırmak üzereyim.
Evet bu süreç çok zor haklısın beyinle alakalı stres bende yapıyorum acabalarla geçiyor iki regl döngü arası . Elimde değil. Verdiğiniz örneği çok yaşayan yakınımda var bende kendime aman olmazsa tıpta her çözüm var olmadı tüp bebek yaptırırız diye rahatlatmaya çalışıyorum her ay ama şimdilik işe yaramıyor sanırım . Allahım tez zamanda verir umarım tüm bekleyenlerene kadar çok düşünür ve takıntı haline getirirseniz o kadar uzar
biliyorum elde değil ama inanın kafa rahatlayınca olucak
ben dr umla konustum önümüzdeki ay aşılama yapıcaz tüp bebek yapıcaz dediğimiz kadınlardan bir kısmı kendi kendine tedaviye başlamadan o ay hamile kalıyor diyor
çünkü kafadan o ay için atıyor nasılsa diğer aya aşılamam var tüp bebek yapıcam diye
demem o ki hiçbir sorun görünmüyorsa tıbbi olarak emin olum beynin mekanizmasına çok müdahale ediyoruz
yumurtlama beyinle başlıyor onunla devam ediyor gebelik
İlahiBen takmak ne kelime adetime 3 gün kaldı ağlama krizlerim başladı. Sakinleşemiyorum.
Regl olunca dünya başıma yıkılıyor 2 gün neredeyse bir şey yemedeb uyuyorum ağlaya ağlaya.
Ve bu salaklığı denememizin 4. Ayından beri huy edindimnasıl atacam kafamdan bilmiyorum. Hatta 13 temmuz bat 16 temmuz için randevumu alayım. Ya millet tek atışta yakalıyor bizz 11 aydır tavşan gibi ayy töbe :))
Evet bu süreç çok zor haklısın beyinle alakalı stres bende yapıyorum acabalarla geçiyor iki regl döngü arası . Elimde değil. Verdiğiniz örneği çok yaşayan yakınımda var bende kendime aman olmazsa tıpta her çözüm var olmadı tüp bebek yaptırırız diye rahatlatmaya çalışıyorum her ay ama şimdilik işe yaramıyor sanırım . Allahım tez zamanda verir umarım tüm bekleyenlere
Aşılama süreci nasıl ilerledi. Adet olursam gidip bende aşılama istiyorum demeyi planlıyorum.amin canım Rabbim dileyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah
Aşılama süreci nasıl ilerledi. Adet olursam gidip bende aşılama istiyorum demeyi planlıyorum.
Öncesinde ilaçla vs deniyorlar mı?? SiZib kaçıncı aydı??
Doktora gidişte hemen aşılama diyor mu?? Yoksa ilaç iğne kendiniz deneyin mi diyor. Ben delircem de :))
Ben delircem:))) az önce yatmadan ateşimi ölçtüm 36,9dur kız delirme :)
hemen aşılama demez sanırım yumurta takibi ve akabinde çatlatma iğnesi olabilirsin
o da başarılı bir tedavi
en olmadı aşılamaya geçersin :)
Ben delircem:))) az önce yatmadan ateşimi ölçtüm 36,9
Sabah 36,3 36,4 filan görürsem
Ben delircem:)))
hayırlısı olsun kuzum :) delirme sakın :)
Aman delirme sakin ol lütfendaha güzel günler göreceğiz çünkü bu forumda eski yazıları hep dikkatimi çeken suan 2-3 tane çocuğu olan insanlara şahit oldum rabbim zamanı gelince veriyor demek ki . Bu arada benim adetim geçti 4 gün oldu sabah evde test yaptım negatif çıktı . Kan testi de yaptırmak istemiyorum umudum kırılıyor az daha beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam haftaya yaptırırım ay çok mu uzak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?