How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Adet döngüsü 32-33 gün olması

meloselom27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
56
29
88
merhaba aralık ayında 8. Haftalık düşük sonucu kürtaj oldum, ve korunmamamıza rağmen tekrar hamile kalamadım :110: adet döngüm de bayagı uzadı 32-33 günlere tekabül edip duruyor içinizde böyl bir durumu yaşayan var mı ? Neler yapmalıyım doktorum hamileliğe bir engel olmadığını söylemişti :KK76: Şimdi merak ettiğim şu ki adet döngüsü böyle değişen var mı daha önce 28 günde bir olurdum :işsiz:

Bende 32 günde 1 oluyorum 16. Gün yumurtam oluyor 17. Gün çatlıyor ovülasyonla takip ettim ama hala hamile kalamadım delirmek üzereyim.

13 temmuz beklenen adet tarihim. Çıldırmak üzereyim.

Bende 32 günde 1 oluyorum 16. Gün yumurtam oluyor 17. Gün çatlıyor ovülasyonla takip ettim ama hala hamile kalamadım delirmek üzereyim.

13 temmuz beklenen adet tarihim. Çıldırmak üzereyim.
Öncelikle sakin olmamız gerekiyor bizde 7 aydır deniyoruz hala bebişimiz gelmedi her yumurtlamada tutacak diye bir kaide Yok ki içini ferah tut sabır işi :110: kaç zamandır istiyorsunuz

11 ay oldu dikkat etmeyi bırakalı yani prezervatif kullanıyordu eşim onu bıraktık.

6 aydır filanda bildiğin saniyesine kadar takipteyim:(

ne kadar çok düşünür ve takıntı haline getirirseniz o kadar uzar
biliyorum elde değil ama inanın kafa rahatlayınca olucak
ben dr umla konustum önümüzdeki ay aşılama yapıcaz tüp bebek yapıcaz dediğimiz kadınlardan bir kısmı kendi kendine tedaviye başlamadan o ay hamile kalıyor diyor
çünkü kafadan o ay için atıyor nasılsa diğer aya aşılamam var tüp bebek yapıcam diye
demem o ki hiçbir sorun görünmüyorsa tıbbi olarak emin olum beynin mekanizmasına çok müdahale ediyoruz
yumurtlama beyinle başlıyor onunla devam ediyor gebelik

Ben takmak ne kelime adetime 3 gün kaldı ağlama krizlerim başladı. Sakinleşemiyorum.

Regl olunca dünya başıma yıkılıyor 2 gün neredeyse bir şey yemedeb uyuyorum ağlaya ağlaya.

Ve bu salaklığı denememizin 4. Ayından beri huy edindim:( nasıl atacam kafamdan bilmiyorum. Hatta 13 temmuz bat 16 temmuz için randevumu alayım. Ya millet tek atışta yakalıyor bizz 11 aydır tavşan gibi ayy töbe :))

ne kadar çok düşünür ve takıntı haline getirirseniz o kadar uzar
biliyorum elde değil ama inanın kafa rahatlayınca olucak
ben dr umla konustum önümüzdeki ay aşılama yapıcaz tüp bebek yapıcaz dediğimiz kadınlardan bir kısmı kendi kendine tedaviye başlamadan o ay hamile kalıyor diyor
çünkü kafadan o ay için atıyor nasılsa diğer aya aşılamam var tüp bebek yapıcam diye
demem o ki hiçbir sorun görünmüyorsa tıbbi olarak emin olum beynin mekanizmasına çok müdahale ediyoruz
yumurtlama beyinle başlıyor onunla devam ediyor gebelik
Evet bu süreç çok zor haklısın beyinle alakalı stres bende yapıyorum acabalarla geçiyor iki regl döngü arası . Elimde değil. Verdiğiniz örneği çok yaşayan yakınımda var bende kendime aman olmazsa tıpta her çözüm var olmadı tüp bebek yaptırırız diye rahatlatmaya çalışıyorum her ay ama şimdilik işe yaramıyor sanırım . Allahım tez zamanda verir umarım tüm bekleyenlere

Ben takmak ne kelime adetime 3 gün kaldı ağlama krizlerim başladı. Sakinleşemiyorum.

Regl olunca dünya başıma yıkılıyor 2 gün neredeyse bir şey yemedeb uyuyorum ağlaya ağlaya.

Ve bu salaklığı denememizin 4. Ayından beri huy edindim:KK43: nasıl atacam kafamdan bilmiyorum. Hatta 13 temmuz bat 16 temmuz için randevumu alayım. Ya millet tek atışta yakalıyor bizz 11 aydır tavşan gibi ayy töbe :))
İlahi :KK53: evet tabiri caİzse tavşan gibi oluyoruz ama dikkatimizi başka şeylere yöneltmeliyiz . Banada düşükten sonra hemen tutar üzülmeyin olur demişlerdi onunda verdiği bir beklentiyle neden hemen olmadı diye sıkıntıya girdim hatta girdik eşimle :KK47:

Evet bu süreç çok zor haklısın beyinle alakalı stres bende yapıyorum acabalarla geçiyor iki regl döngü arası . Elimde değil. Verdiğiniz örneği çok yaşayan yakınımda var bende kendime aman olmazsa tıpta her çözüm var olmadı tüp bebek yaptırırız diye rahatlatmaya çalışıyorum her ay ama şimdilik işe yaramıyor sanırım . Allahım tez zamanda verir umarım tüm bekleyenlere

amin canım Rabbim dileyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah

Aşılama süreci nasıl ilerledi. Adet olursam gidip bende aşılama istiyorum demeyi planlıyorum.

Öncesinde ilaçla vs deniyorlar mı?? SiZib kaçıncı aydı??

canım ben aşılama yaptırmadım hiç
çatlatma iğnesi oldum
ama bildiğim kadarı ile öncesinde yumurtalar için klomen tarzı bir ilaç kullanılıyor yumurta takibi yapılıyor

Doktora gidişte hemen aşılama diyor mu?? Yoksa ilaç iğne kendiniz deneyin mi diyor. Ben delircem de :))

Doktora gidişte hemen aşılama diyor mu?? Yoksa ilaç iğne kendiniz deneyin mi diyor. Ben delircem de :))

dur kız delirme :)
hemen aşılama demez sanırım yumurta takibi ve akabinde çatlatma iğnesi olabilirsin
o da başarılı bir tedavi
en olmadı aşılamaya geçersin :)

dur kız delirme :)
hemen aşılama demez sanırım yumurta takibi ve akabinde çatlatma iğnesi olabilirsin
o da başarılı bir tedavi
en olmadı aşılamaya geçersin :)
Ben delircem:))) az önce yatmadan ateşimi ölçtüm 36,9
Sabah 36,3 36,4 filan görürsem

Ben delircem:)))

hayırlısı olsun kuzum :) delirme sakın :)

Aman delirme sakin ol lütfen :anne:daha güzel günler göreceğiz çünkü bu forumda eski yazıları hep dikkatimi çeken suan 2-3 tane çocuğu olan insanlara şahit oldum rabbim zamanı gelince veriyor demek ki . :110: Bu arada benim adetim geçti 4 gün oldu sabah evde test yaptım negatif çıktı . Kan testi de yaptırmak istemiyorum umudum kırılıyor az daha beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam haftaya yaptırırım :KK12: ay çok mu uzak oldu

Aman delirme sakin ol lütfen :anne:daha güzel günler göreceğiz çünkü bu forumda eski yazıları hep dikkatimi çeken suan 2-3 tane çocuğu olan insanlara şahit oldum rabbim zamanı gelince veriyor demek ki . :110: Bu arada benim adetim geçti 4 gün oldu sabah evde test yaptım negatif çıktı . Kan testi de yaptırmak istemiyorum umudum kırılıyor az daha beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam haftaya yaptırırım :KK12: ay çok mu uzak oldu

geç döllenme oldu ise henüz çıkmaz kuzum

Back