• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet döngüsü 24 25 26 olup kizi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benimde 3 oglum var adet döngüm 28 29 adetim 7 gün sürüyor 4 gün yada 3 gün sonra yumurtluyorum bence pik süreside önemli ama ilk ikisini hatirlamiyorum ama son oglum adet hemen sonrasi oldu bende kizi bulmaya calisiyorum 😔
Benim oğlum da adet sonrası oldu. Yumurtlama süresi uzun mu olması lazım acaba 3 4 gün sonra yumurtlama oluyorsa ne zaman olacak ki

Benim oğlum da adet sonrası oldu. Yumurtlama süresi uzun mu olması lazım acaba 3 4 gün sonra yumurtlama oluyorsa ne zaman olacak ki
Evet canim testle takip gerek benim mesela pikten sonra silinmesi uzun ona göre ayarlamak gerek birde iki iliski deniyecegin gün

Adet öncesi daha mantıklı değil mi yumurtlamadan 1 2 gün önce bırakmak lazım ya
Catlama saatiyle iliski saatini cok iyi ayarlaman gerek birde kizim olsun sayfasina yazdim Ikra meyra Ikra meyra da bilgi veriyor ordan okuyabilirsin canim benim bildigim catlama süresiyle iliski süresi 48 saati gecicek

Adet bitti ok testte başla sabah 10 ile 18 arası bir saat belirle mesala örnek vereyim 12 de test yapıcam saat 10 dan sonra su içilmemeli 2 saat sıvı alınmicak pik görene kadar her gun aynı saatte yani 12 de test yap her gun testtın uzerine bugun 10 cu gun vs gibi gibi bugun 13 gün pik gününü buldun mesala ben örnek verdim 13 gun pik dimi önümüzdeki ay tekrar yine adet bitti test yap saat 12 de başla testte hani 13 gün pikti testtin sen 10.cu gune kadar korunmalı ilişkin olsun 11.gece korunmasız olsun aynı gün eşin 1.ci dışarı 2.ci içeri bıraksın 🙈 anlattımmı

Back