- Konu Sahibi QWERTY2641
Arkadaşlar adet döngüsü kısa olup kızı olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç duymadım ama benim 28de bir döngüm. Oğlum var. Yengem 6 ayda bir adet oluyor ve 2kzıı var. BilemedimArkadaşlar adet döngüsü kısa olup kızı olan var mi
Yumurtlama süresi kısa ıse olur gibi. Erkekden her iki tür sperm gelse de y ler hızlı hemen yumurtlama olursa erkek yani geç olursa kizCinsiyeti erkek belirliyor alakası olur mu ki
30 ve üstü daha şanslı herhaldeHiç duymadım ama benim 28de bir döngüm. Oğlum var. Yengem 6 ayda bir adet oluyor ve 2kzıı var. Bilemedim
Aaaa öyle mi bak tutmadı. 3.yu düşünüyor musunAlakadı yok canım iki oğlum geç döllenme döngüm 40 günü bulur geçer bile keşke dediğin gibi olsa da bi kızım olsa nasip eder inşallah Rabbim
Inşallah dediginiz gibidir . Benim döngum 25 de kızım olur mu acaba dedim27..28 gundu dongulerim iki kizim oldu,sonra dogumdan sonra 30 .33 gunu buldu dongum ve oglum olacak kismetse,ama bunun gunle alakali oldgnu hicduymadim ve sanmiyorumda.
Belki okur kizin yaaa şansın yüksek aslindaAlakadı yok canım iki oğlum geç döllenme döngüm 40 günü bulur geçer bile keşke dediğin gibi olsa da bi kızım olsa nasip eder inşallah Rabbim
İnşallah çok istiyorum Rabbim ol desin yeter kiBelki okur kizin yaaa şansın yüksek aslinda
Ay çok sevindim kizin nasıl oldu adet sonrası miAdet döngüsüyle cinseyet hiç duymadım döngum 26 bir oğlum var şuan hamileyim bir kızım var anliyamadım![]()
Adet döngüsüyle olduğu zannetmiyorum canım cinsiyeti erkek belirliyor..Ay çok sevindim kizin nasıl oldu adet sonrası mi
kiz cocuk isteyenler topigi var,o konuda size daha cok bilgi verirlerInşallah dediginiz gibidir . Benim döngum 25 de kızım olur mu acaba dedim
Benim de 25 oğlum var da acaba kız olmaz mı diye yazdım. 24 25 olup kızı olan var mı merak ettimDöngüm 25 iki oğluşum var yani kızım olmaz mı ben anlamadım kafamda deli sorular![]()
Valla ben hiç boyle şeylere inanmıyorum aslında cnm sade ve sadece Allah dilerse olur Allah tan isteyelimBenim de 25 oğlum var da acaba kız olmaz mı diye yazdım. 24 25 olup kızı olan var mı merak ettim
Oraya yazdım sagolasin canimkiz cocuk isteyenler topigi var,o konuda size daha cok bilgi verirler
Bir de KIZIMIZ OLSUN diyenleri bekliyorum...
@Angellgirl17 .....:anneadayı:....KİZ:emir_bebek::nazar: @sahra_89201 .....:anneadayı:...ERKEK(GELECEĞİN KIZ ANNESİ:dua:):nazar: @utkumuz .....:anneadayı: ERKEK:nazar: @sessizcekimsesizce .....:anneadayı:...KIZ:nazar: @muzikk04 .....:anneadayı:...KIZ:nazar: @eymenikonunannesi...www.kadinlarkulubu.com