Amiinnn hepimizin inşallahAdete 2-3 gün varken çıkar genelde, testinizin fotoğrafını atın bi bakalım. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Ben de gördüm hayırlı olsun ama bu testlerin güvenirliği az diyorlarAmiinnn hepimizin inşallahBenim adetimde erken oluyor yani aradaki normal surecim 19 gun falan. Suan yumurtlamanin uzerinden 12 gün geçti bunlar etkili olur mu bilmiyorum. Bosuna umitlenmek istemiyorum ama hayal kırıklığınada ugramak istemiyorum velhasıl zormuş bu işler
Yumurtlama gununun uzerinden kac gün geçmiştiBenim adete 7 gün varken aşırı silik çıkmıştı laboquick kaset test
Yumurtlama gununun uzerinden kac gün geçmişti
Ben de gördüm hayırlı olsun ama bu testlerin güvenirliğ
Ay inşallah vardır ya. Olumlu yönde mi olumsuz yonde mi acabaBen de gördüm hayırlı olsun ama bu testlerin güvenirliği az diyorlar
Ben de gördüm çok öok silik şekilde umarım her şey gönlünüzce olurAmiinnn hepimizin inşallahBenim adetimde erken oluyor yani aradaki normal surecim 19 gun falan. Suan yumurtlamanin uzerinden 12 gün geçti bunlar etkili olur mu bilmiyorum. Bosuna umitlenmek istemiyorum ama hayal kırıklığınada ugramak istemiyorum velhasıl zormuş bu işler
Sizinde mi cok hayali çıkmıştı? Muhtemelen benimki kadar silik degilmistir dmiBenim adete 7 gün varken aşırı silik çıkmıştı laboquick kaset test
Ayy çok teşekkür ederim inşallah ya hepimizin gönlünce olsun inşallahBen de gördüm çok öok silik şekilde umarım her şey gönlünüzce olur
Amiinnn hepimizin inşallahBenim adetimde erken oluyor yani aradaki normal surecim 19 gun falan. Suan yumurtlamanin uzerinden 12 gün geçti bunlar etkili olur mu bilmiyorum. Bosuna umitlenmek istemiyorum ama hayal kırıklığınada ugramak istemiyorum velhasıl zormuş bu işler