Adet doneminden önce gebelik testi yapıp net belli olan var mı?

htcbrkrkn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
165
49
31
En uzun gece de bebeğimi kaybettim gerçekten en uzun geceninde uzununu yaşadım şimdi en uzun gündüzde yeni bir haber almayı cok isterdim ama testim aşırı silik hayali bir çizgi gibi kafamdan uydurmus olma ihtimalimi bile düşünmedim değil.. bazı sebeplerden dolayı da erken ogrenmem gerekti sehir disina çıkacağım çıkmadan pozitifse doktoruma gorunmem gerekti iğne olmam gerek pıhtılaşma için bu sebeplerle erken test yaptim yine hayal kırıklığı ve umut arasında kaldım adetime 2 gün var. Bu şekilde yapan vr mi tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz

Adete 2-3 gün varken çıkar genelde, testinizin fotoğrafını atın bi bakalım. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Adete 2-3 gün varken çıkar genelde, testinizin fotoğrafını atın bi bakalım. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Amiinnn hepimizin inşallah Benim adetimde erken oluyor yani aradaki normal surecim 19 gun falan. Suan yumurtlamanin uzerinden 12 gün geçti bunlar etkili olur mu bilmiyorum. Bosuna umitlenmek istemiyorum ama hayal kırıklığınada ugramak istemiyorum velhasıl zormuş bu işler

Eklentiler

• IMG_20230621_092858.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 1.136
  • IMG_20230621_092732.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 809
  • IMG_20230621_092729.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 683
  • IMG_20230621_091147.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 868
  • IMG_20230621_092913.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 753
Benim adete 7 gün varken aşırı silik çıkmıştı laboquick kaset test

Ben de gördüm hayırlı olsun ama bu testlerin güvenirliği az diyorlar

Ben de gördüm çok öok silik şekilde umarım her şey gönlünüzce olur

benim adetten 3 gün önce kaset testte aşırı silik çıkmıştı. ertesi gün biraz daha belirgindi. adet günümde kan verdim 105 beta değeriyle kesinleşmişti. :)

yarın sabah ilk idrarla bi tekrarlayın bence

Peki bu normal testlerle erken testler aynı sonucu verir mi? Yani bundan sonra ki süreçte normal test yapsam olur mu ki kaset test dediginiz o sanırım değil mi

Genelde yumurtlamadan 12 gün sonra falan belli oluyormuş, ben hafif çizgi gördüm. Kan testi verip netleştirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…