Adet dönemindeki ağrılar

2 aydır rezene çayı içiyorum hergün 2 bardak ...ilk ayda pek anlaşılmıyor ama 2. ayda hiç ağrım olmadı diyebilirim.ilk defa ağrı kesici ve iğne olayına girmedim...milupanın rezene çayı tavsiye ederim ama pes etmeyin ilk ayda fayda etmedi diye kesmeyin...deneyin kızlar mutlaka:34:

canım ya ,ben 2 yıldır gaz problemim için rezene içiyorum..bana ağrı konusunda fayda etmedi.
şimdi adaçayına başladım,hatta demledim birazdan içeceğim..yakında gelir reglim..
inşallah adaçayı işe yarar :)

önceleri ben de çok sancılanırdım, acıdan titrediğimi bilirim, mide bulantısı, istifra da cabası. korkardım regl dönemim yaklaşıyor diye. ama evlendikten sonra azalan sancılarım doğumdan sonra tamamen kesildi.şimdi adet dönemlerim çok rahat geçiyor, kanama miktarım biraz arttı ama hiç birşey osancılar kadar kötü olamaz.

ne güzel tatlım..:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı bizlerin başına inşallah..

benimde biri normalse diğer oluşumda mutlaka aşırı sancı çekiyorum yanında mide bulantısı ve istifrada cabası
çok korkuyorum o günler yaklaştıkça:50:

buscopan kullandım ve çok iyi geldi.hem diğer ilaçlara göre daha bitkisel ve hafif bir ağrı kesici.günde üç kere içiliyor.

Back