Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papatya çayını öneririm ağrıyı oldukça hafifletiyor.
benimde ağrılarım çok şiddetli oluyor kaç senedir bir çözüm bulamadım evlenmeden önce doktora gitmiştim faydası omadı şimdi evliyim tekrar gittim vajinal muayene oldum yine bir faydası yok ağrılar için doğum kontrol hapı verdi kullanmadım.ama eskiden maydonuzu kaynatır suyunu içerdim biraz olsun rahatlama olurdu onu içmekte çok zor tavsiyem koklamadan için![]()
benimde çok ağrım oluyor ama sadece sol tarafta normal mi ki:18:
Israrla Adaçayını tavsiye ediyorum.. Regl döneminiz yaklaştığında (bir hafta kadar ) ve regl döneminiz boyunca içtiğiniz zaman ağrılarınız inanılmaz azalıyor.. İki üç ay sonra çok rahat geçiriyorsunuz bu dönemi.
Bir kupa bardak sıcak su için bir tutam atınız (zamanla bir tutamdan biraz fazla atmaya başlarsınız, tadına alışınca); 8-10 dk demleyiniz..Sıcak sıcak içmeye gayret edin.
Şeker ile tadlandırmayın. Limon asla sıkmayın.
Çok acı gelirse , çay kaşığı ucuyla bal ile karıştırabilirsiniz.
Günde iki bardak kafi gelecektir.
Birde denildiği gibi papatya , sakinleştirir ve bacaklarınızda ki o hafif titrer gibi olan halsizliği alır.
bu ay deneyeceğim bu förmülü..
adaçayını severim ve soğukalgınlığında çok kullanırım..bal katıyorum genelde..
tarif ve öneriler için çok teşekkürler :))
![]()
Ben sevemedim 3 yıldır devamlı içmeme rağmen ; fakat mecburen içtim ve hala devam ediyorum..Bir süre sonra alışıyor insan.Yoğun östrojen içeriyor.Bu yüzden bayanlar için çok önemli bir çay..
Soğukalgınlığına iyi geldiğini öğrenmem güzel oldu benim açımdan.Teşekkür ederim.![]()
benim de içmem gerek,çünkü artık ağrı kesiciler midemi mahvediyor..
doğal bir şey olsun istiyordum.
adaçayını söylemeniz çokiyi oldu valla.çok ama çok teşekkür ederim..
evet adaçayı özellikle bağışıklık sistemi için çok iyi ..
sağlıcakla kalın,iyi geceler![]()
sancının yanında istifrar ve bayılmayla beraber bende bu ay hastanelik oldum 2 tane agrı kesici iğne + bir tanede rahatlatıcı serumla 2 saat sonra kendime geldim acilde.oradan kadın doğumcuya geçtik karından ultrsayon muanesi sonuç hiçbişeyin yok dedi doktor.daha öncedende vajinal ultrasyonla muane olmuştum 5 ay önceydi ozamanda bişey yok demişti doktorun dediği stres yapma ve üşütme.hormonlarımda 5ay önce normaldi ama şimdi bilmiyorum.şimdiden birdahaki reglimin korkusu düştü içime inşallah hamile kalırımda bidaha o sancılarıda çekmemiş olurum
çok geçmiş olsun ..