Adet dönemindeki ağrılar

benim ağrısız nadiren oluo yani genelde ağrılı ama adaçayı iyi geliyormus bide ilaç ismi vermiyim ama bi ilaç kullanıyorum baya hafifletiyo :10:

evet ada çayını ben de duymustum hatta kullandım iyi geldi sonra şerbetli su ve aslanpençesi çayı da iyi geliyor ama vücut alışınca etkisini kaybediyor yani bende öyle oldu:)

papatya çayını öneririm ağrıyı oldukça hafifletiyor.

malesef mesajına cevap veremiyorum,100,e ulaşmadığım için.buda yeni oldu herhalde.
yakında kk pro kart,mecburiyetide gelebilir belkide...

bende de çok oluyor hatta ilk gün yatakta kıvranıyorum işe bile gidemiyorum.ilaç içmiyorum çünkü kanımı kesiyor ve günümü uzatıyor.onun yerine bitkisel çaylar içiyorum.(ıhlamur,adaçayı,kuşburnu) bnm için illa iyi gelen bi çay olması gerekmiyor.sıcak olması yeterli.bu yüzden doktora gittim o zaman bekardım makattan ultrasonla baktı.kızlık zarındaki delikler çok dar dedi bu yüzden olabilir dedi doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım yan etkisi olur diye.evlendim hala daha acı çekiyorum bakalım ne zaman dincek bu ağrılar.

benimde ağrılarım çok şiddetli oluyor kaç senedir bir çözüm bulamadım evlenmeden önce doktora gitmiştim faydası omadı şimdi evliyim tekrar gittim vajinal muayene oldum yine bir faydası yok ağrılar için doğum kontrol hapı verdi kullanmadım.ama eskiden maydonuzu kaynatır suyunu içerdim biraz olsun rahatlama olurdu onu içmekte çok zor tavsiyem koklamadan için :1:

benimde ağrılarım çok şiddetli oluyor kaç senedir bir çözüm bulamadım evlenmeden önce doktora gitmiştim faydası omadı şimdi evliyim tekrar gittim vajinal muayene oldum yine bir faydası yok ağrılar için doğum kontrol hapı verdi kullanmadım.ama eskiden maydonuzu kaynatır suyunu içerdim biraz olsun rahatlama olurdu onu içmekte çok zor tavsiyem koklamadan için :1:

benim de korkunç ağrılı geçer..d.k hapı işe yaramadı bende..
ağrı kesici ile dayanılabilir hale geliyor sadece :50::50::50::50:

Israrla Adaçayını tavsiye ediyorum.. Regl döneminiz yaklaştığında (bir hafta kadar ) ve regl döneminiz boyunca içtiğiniz zaman ağrılarınız inanılmaz azalıyor.. İki üç ay sonra çok rahat geçiriyorsunuz bu dönemi.

Bir kupa bardak sıcak su için bir tutam atınız (zamanla bir tutamdan biraz fazla atmaya başlarsınız, tadına alışınca); 8-10 dk demleyiniz..Sıcak sıcak içmeye gayret edin.
Şeker ile tadlandırmayın. Limon asla sıkmayın.
Çok acı gelirse , çay kaşığı ucuyla bal ile karıştırabilirsiniz.

Günde iki bardak kafi gelecektir.

Birde denildiği gibi papatya , sakinleştirir ve bacaklarınızda ki o hafif titrer gibi olan halsizliği alır.

Israrla Adaçayını tavsiye ediyorum.. Regl döneminiz yaklaştığında (bir hafta kadar ) ve regl döneminiz boyunca içtiğiniz zaman ağrılarınız inanılmaz azalıyor.. İki üç ay sonra çok rahat geçiriyorsunuz bu dönemi.

Bir kupa bardak sıcak su için bir tutam atınız (zamanla bir tutamdan biraz fazla atmaya başlarsınız, tadına alışınca); 8-10 dk demleyiniz..Sıcak sıcak içmeye gayret edin.
Şeker ile tadlandırmayın. Limon asla sıkmayın.
Çok acı gelirse , çay kaşığı ucuyla bal ile karıştırabilirsiniz.

Günde iki bardak kafi gelecektir.

Birde denildiği gibi papatya , sakinleştirir ve bacaklarınızda ki o hafif titrer gibi olan halsizliği alır.

bu ay deneyeceğim bu förmülü..
adaçayını severim ve soğukalgınlığında çok kullanırım..bal katıyorum genelde..

tarif ve öneriler için çok teşekkürler :))
:71::71::71::71:

2 aydır rezene çayı içiyorum hergün 2 bardak ...ilk ayda pek anlaşılmıyor ama 2. ayda hiç ağrım olmadı diyebilirim.ilk defa ağrı kesici ve iğne olayına girmedim...milupanın rezene çayı tavsiye ederim ama pes etmeyin ilk ayda fayda etmedi diye kesmeyin...deneyin kızlar mutlaka:34:

bu ay deneyeceğim bu förmülü..
adaçayını severim ve soğukalgınlığında çok kullanırım..bal katıyorum genelde..

tarif ve öneriler için çok teşekkürler :))
:71::71::71::71:

Ben sevemedim 3 yıldır devamlı içmeme rağmen ; fakat mecburen içtim ve hala devam ediyorum..Bir süre sonra alışıyor insan.Yoğun östrojen içeriyor.Bu yüzden bayanlar için çok önemli bir çay..

Soğukalgınlığına iyi geldiğini öğrenmem güzel oldu benim açımdan.Teşekkür ederim. :71::71::71:

Ben sevemedim 3 yıldır devamlı içmeme rağmen ; fakat mecburen içtim ve hala devam ediyorum..Bir süre sonra alışıyor insan.Yoğun östrojen içeriyor.Bu yüzden bayanlar için çok önemli bir çay..

Soğukalgınlığına iyi geldiğini öğrenmem güzel oldu benim açımdan.Teşekkür ederim. :71::71::71:

benim de içmem gerek,çünkü artık ağrı kesiciler midemi mahvediyor..
doğal bir şey olsun istiyordum.
adaçayını söylemeniz çokiyi oldu valla.çok ama çok teşekkür ederim..

evet adaçayı özellikle bağışıklık sistemi için çok iyi ..

sağlıcakla kalın,iyi geceler :9::9::9:

benim de içmem gerek,çünkü artık ağrı kesiciler midemi mahvediyor..
doğal bir şey olsun istiyordum.
adaçayını söylemeniz çokiyi oldu valla.çok ama çok teşekkür ederim..

evet adaçayı özellikle bağışıklık sistemi için çok iyi ..

sağlıcakla kalın,iyi geceler :9::9::9:

Rica ederim.. İyi geceler.. :13::38:

sancının yanında istifrar ve bayılmayla beraber bende bu ay hastanelik oldum 2 tane agrı kesici iğne + bir tanede rahatlatıcı serumla 2 saat sonra kendime geldim acilde.oradan kadın doğumcuya geçtik karından ultrsayon muanesi sonuç hiçbişeyin yok dedi doktor.daha öncedende vajinal ultrasyonla muane olmuştum 5 ay önceydi ozamanda bişey yok demişti doktorun dediği stres yapma ve üşütme.hormonlarımda 5ay önce normaldi ama şimdi bilmiyorum.şimdiden birdahaki reglimin korkusu düştü içime inşallah hamile kalırımda bidaha o sancılarıda çekmemiş olurum

sancının yanında istifrar ve bayılmayla beraber bende bu ay hastanelik oldum 2 tane agrı kesici iğne + bir tanede rahatlatıcı serumla 2 saat sonra kendime geldim acilde.oradan kadın doğumcuya geçtik karından ultrsayon muanesi sonuç hiçbişeyin yok dedi doktor.daha öncedende vajinal ultrasyonla muane olmuştum 5 ay önceydi ozamanda bişey yok demişti doktorun dediği stres yapma ve üşütme.hormonlarımda 5ay önce normaldi ama şimdi bilmiyorum.şimdiden birdahaki reglimin korkusu düştü içime inşallah hamile kalırımda bidaha o sancılarıda çekmemiş olurum

çok geçmiş olsun ..

önceleri ben de çok sancılanırdım, acıdan titrediğimi bilirim, mide bulantısı, istifra da cabası. korkardım regl dönemim yaklaşıyor diye. ama evlendikten sonra azalan sancılarım doğumdan sonra tamamen kesildi.şimdi adet dönemlerim çok rahat geçiyor, kanama miktarım biraz arttı ama hiç birşey osancılar kadar kötü olamaz.

Back