adet döneminde siddetli bel agrisi ve nefes darligi yardiimmm lutfen!

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
merhaba kizlar size bu konuda danismak istiyorum onceden adet donemimde hic bel agrisi cekmezdim hatta beli agriyanlara sasirirdm nasil oluyor diye simdi ise kac aydir bnde var ama oyle boyle bir agri degil cok siddetli hatta boyle sanki gogsumdede agrilar olmaya basladi bu ay nefes alamiyor gibi cok degisik birsey oluyor adet donemimde zaten cok sancili olur agri kesici kullanmadan hic duramam bu konu hakkinda bilgi olan varsa cok sevinirim simdiden tesekkurler...

Bel ağrısı da göğüs ağrısı da bende de olur bazen,ama üşüttüğümde.Yine de git bir doktora.Geçmiş olsun.

Yuzde 99 gaz sancisidir. Biz kadinlar regl donemlerimizde barsak hareketlerimizde farkliliklar yasariz. Odemin ve bu farkliliklarine etkisiyle de siskinlik meydana gelir ve gazimiz olur yani dogal bisey...

Kaç doktora gittim bu konuda hatırlamıyorum. Öyle bel ağrısı karın ağrısı kusma titreme olurdu ki. .muayenede tahlillerde sorun cikmazdi. En son pelvik kaslarının darligindan olabilir normal doğumda geçer dediler gorcez bakalim:)tavsiyem kendni gerçekten sıcak tut. Sıcak havlularla torbalarla ayağını sıcak tutup sıcak bir papatya çayı doktor kontrolünde ağrı kesici içip yatmak. .Başka çare bulamadm ben. Tabi o esnada ağlayıp inlemeyi saymiyorum:) acil durumlardada mesela işiniz okulunuz bişey oldugundada acile gidip iğne olmak ki bi iğne var o dönemlerde saniyede agrilari kesiyor ..gecmisler olsun

cevaplariniz icin cok tesekkur ederim pelvik kaslarinin darligi derken o ne demek tam olarak anlayamadim zarın darligindan kaynakli olan birsey mi acaba birde o bahsettiginiz igne hangisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…