• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet Döneminde mi yumurtluyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Forbi2

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
439
437
323
34
Merhaba ;

Bir kaç aydır çocuk deniyorduk. Bu arada yıllardır 7 gün adet gören ben (7 günün her günü yoğun değildi) ,son 5-6 aydır 3 gün adet oluyorum.Telefon app'i ile ovulasyon takibi yapıyordum, hamile kalamayınca doktora gittim ,rahimde ufak bir miyom var ama bu bebek için engel olmaz dedi, 12 ay boyunca deneyin,olmazsa o zaman alırız dedi. Öyle deli gibi bebek istemiyorduk ama şimdi olmayınca da kafaya takmaya başladık. Ovulasyon testi aldım, 3 Nisanda hasta oldum, 7 Nisanda ovulasyon testini yaptım, 2. çizgi diğeri gibi koyuydu, ilk testim bu arada.Şok oldum sanırım ben adet döneminde yumurtluyorum. Dün 2. testimi yaptım çizgi silik cıktı. Bugun yine yaptım dünkü gibi silik çizgi, o günü değerlendirdik ama bu garip değil mi ? adet biter bitmez mi yumurtluyorum ben

Son düzenleme:
Döngü değişebilir o sorun değil de büyük ihtimal kist hormon değerlerini bozuyor bu yüzden yumurtlama olarak gördün. O test lh ölçüyor çünkü pko olunca da yüksek çıkıyor çoğu kişide. Yumurtlama olmama ihtimali yüksek bence

Döngü değişebilir o sorun değil de büyük ihtimal kist hormon değerlerini bozuyor bu yüzden yumurtlama olarak gördün. O test lh ölçüyor çünkü pko olunca da yüksek çıkıyor çoğu kişide. Yumurtlama olmama ihtimali yüksek bence
Bunu bilmiyordum , peki bunu anlamanın yolu nedir ? Şimdi bu surecte hastaneye gitmek te çok istemiyorum. Sanırım hormon testleri yaptırmam gerekiyor.

Bunu bilmiyordum , peki bunu anlamanın yolu nedir ? Şimdi bu surecte hastaneye gitmek te çok istemiyorum. Sanırım hormon testleri yaptırmam gerekiyor.
Bazı kistler önemsiz oluyor ama orada kist olması etkiler hormonları yine de. Doktorun keşke bir kere baksaydı. Tabi yumurtlama ise eğer takibini yap o günden 14 gün sonra adet olman gerekir.

Bazı kistler önemsiz oluyor ama orada kist olması etkiler hormonları yine de. Doktorun keşke bir kere baksaydı. Tabi yumurtlama ise eğer takibini yap o günden 14 gün sonra adet olman gerekir.
Açıkcası üzerinde çok durmadı, hormon testini bile önermedi, iyi de bir doktor. Rahimin girişinde olmadığı için çok önemli değil dedi. Pcos değil yani

Açıkcası üzerinde çok durmadı, hormon testini bile önermedi, iyi de bir doktor. Rahimin girişinde olmadığı için çok önemli değil dedi. Pcos değil yani
Pcos değildir ama hormonları etkiler dediğim gibi eğer yumurtlama ise 14 gün sonra adet olman lazım zaten ordan anlarsın doğru mu değil mi hormonal mi

Back