F fona Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 2 0 6 İstanbul 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fona #1 merhaba ben fona yeni geldim buraya ve herkesi selamlıyorum, benim adetimin ikinci gününde yoğun kan pıtısı geldi bu acaba düşük ola bilirmi. bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim
merhaba ben fona yeni geldim buraya ve herkesi selamlıyorum, benim adetimin ikinci gününde yoğun kan pıtısı geldi bu acaba düşük ola bilirmi. bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim
ngasg Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 983 49 123 Hatay 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fona #2 bendede olurdu canım rahim temizleniyormuş dediler bütün kadınlarda adet döneminde et parçaları gibi kan pıhtısı gelir
bendede olurdu canım rahim temizleniyormuş dediler bütün kadınlarda adet döneminde et parçaları gibi kan pıhtısı gelir
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 7 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fona #3 Evet canım doğru söylüyorsun bazen dediğin gibi koyu ve pelte şeklinde oluyo :S