Gebeliğe Hazırlık ADET DÖNEMİNDE HSG... VE HSG SONRASI GEBE KALANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aknhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
695
492
33
39
Arkadaşlar cumartesi gününe hsg randevum var.
Şu an regl 3.gün. Normalde 3.gün azalırdı adetim.
Fakat bugün de azalma olmadı.
Sormak istediğim şu adetin son günü artık iyice kesilir ara ara damla şeklinde gelir ya,
cumartesiye adetim bitmezde son günü olursa acaba hsg çektirmede sakınca olur mu?
Adetin son günü falan hsg çektiren var mı aranızda.

İş yerimden izin problemim olduğu için cumartesi illede çektirmek istiyorum.
Erteleriz dediler. ama ben ertelemek istemiyorum.

Var mı acaba bu dönemde hsg çektiren?

İkinci sorum da şu, hsg çektirdikten sonra hamile kalanlar ne kadar zaman sonra gebe kaldınız acaba?

Merhaba öncelikle Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah bende çektireceğim hsg ama çok korkuyorum ağrılı olduğu söyleniyor bana biraz bilgi verir misiniz

Merhaba öncelikle Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah bende çektireceğim hsg ama çok korkuyorum ağrılı olduğu söyleniyor bana biraz bilgi verir misiniz
Günaydın canım, hiiiçççç korkma benden söylemesi. Ağrı eşiğin çok düşükse ufacık iğne batsa yapcak bişi yok illaki ağrıyacaktır. Ama normal insanlarda acıyacak bir durum yok.

Nerede çektireceksin İstanbul'da mısın yani?

Hiç korkulcak bir durum yok git gönül rahatlığıyla yaptır canım :)

Aradiklarimi senin konunda buldum canım benim reglim biteli 5 gün oldu çektirebilir miyim hiç ilişki olmadı gebelik riskim yok hoş zaten olmuyorda

Aradiklarimi senin konunda buldum canım benim reglim biteli 5 gün oldu çektirebilir miyim hiç ilişki olmadı gebelik riskim yok hoş zaten olmuyorda
Yeni gördüm mesajı kusura bakma canım yaaa... Ne yaptın çektirdin mi filmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…