Merhaba 2 aydir bu sorunu yasiyorum, bircok doktora bircok bolume gidip tomografi cekilmis olmasina ragmen koksiks kirigini teshis edememisler. regl olunca gecmesinin de bir tibbi aciklamasi yapildi fakat yeterli bilgim olmadigindan dogru aktarim yapabilecegimi dusunmuyorum. Herkesin problemi tabii farklidir ama koksiks kirigi da bir secenek, tedavisi de var panik yapacak bir durum yok. Kuyruksokumumda neredeyse yok denecek kadar bir agri vardi, bazen sizliyordu ama genel agri pelvik agrisiydi hatta regl agrisinin aynisiydi. Pelvik bolgede bir sey varmis gibi hissettiriyordu, semptomlar benzer ise bu secenegi degerlendirecek bir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Uroloji, kadin dogum bu ihtimali degerlendirmemis(belki normaldir bilemiyorum elestiri degil) genel cerrah ve hatta noroloji ise gozden mi kacirmis bilemiyorum? acillik olmalarimla beraber(cekilmis tomografilere bakiyorlar) 8-9. doktor soyledi bunu bana, yorumlar falan cok olumsuz psikoloji bozuyor belki boyle bir seyiniz de olabilir zamanla kendi kendine bile gecebilir ya da kompleks bir tedavisi olmayabilir kirigin durumuna gore vs de degisir.