Adet döneminde geçen pelvik ağrı

balbadem07

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
35
7
38
Merhabalar benim pelvik bölgede 1.5 senedir devam eden ağrılarım var. Ve tuhaf bi şekilde sadece adet döneminde ağrımıyor. Genelde kadın hastalıkları adet döneminde daha çok ağrı yapar ilk defa kendimde görüyorum böyle bişey. Kadın hastalıklarında miyomdan başka bişey çıkmıyor ama doktorlar bu milyonlar yapmaz diyorlar boşuna ameliyat olup rahimi kaybetmek istemiyorum. Kolonoskopiyede girdim belki bağırsaklardır diye temiz çıktı. Bilgisi fikri olan varmı acaba

Merhabalar benim pelvik bölgede 1.5 senedir devam eden ağrılarım var. Ve tuhaf bi şekilde sadece adet döneminde ağrımıyor. Genelde kadın hastalıkları adet döneminde daha çok ağrı yapar ilk defa kendimde görüyorum böyle bişey. Kadın hastalıklarında miyomdan başka bişey çıkmıyor ama doktorlar bu milyonlar yapmaz diyorlar boşuna ameliyat olup rahimi kaybetmek istemiyorum. Kolonoskopiyede girdim belki bağırsaklardır diye temiz çıktı. Bilgisi fikri olan varmı acaba
aynı durum. ufak bir miyom var o ağrı yapmaz diyorlar. geçen gittiğim muaynede tek yumurtalığımın yapışık olduğunu öğrendim o ağrı yapmaz orada enfeksiyon var demekki diyip antibiyotik yazıldı. beklemekteyim. 1 sene oldu. çevremdekiler hep psikolojik diyip beni doktora gitmekten alıkoydu onlar yüzünden yumurtalığım yapışmış. ne diyim ki çok sinirliyim. mantar var şuan o mu ağrı yapıyo acaba diye onu da çözücem onada ayrı reçete aldım müsait olunca uyguluycam.

Sizinde hareket edince göbek altına dokununca mı acıyor pelvik mr a girdim miyom dışında bişey çıkmadı sizin yapışıklık mr da mı göründü nasıl teşhis edildi

Merhaba aynısını bende yaşıyorum yaklaşık beş senedir ve bana denilen sadece miyomlarım olduğu bunun için doğum kontrol hapı veriyorlar ama hiçbir şekilde işe yaramıyor daha kötü yapıyor diye düşünüyorum hatta. Bağırsaklarla ilgisi olabileceğini düşünüyorum artık çünkü lavaboya gidince hafiften geçiyor sonra bir şey kalmıyor ama iki üç saat sonra yine tekrarlıyor ağrı. Sürekli kadın doğuma gittim ama bir sonuç alamadım. Bunun için başka hangi doktora gidebilirim?

Bende kolonoskopiye girdim ama bişey çıkmadı sanırım pelvik bölgede bir sinir alışması oluyor ve bağırsak ile mesane hareketleri bu sıkışmayı arttırıyor bende çözümsüzüm ğudendal sinir sıkışması diye bişey var o olabileceğinden şüpheleniyorum ama teşhisi çok zor çoğu doktor bilmez. İstanbuşda Ahmet kale var peşvik ağrılarda çok bilgili istanbuşdaydanız ona gidebilirsiniz

X