Adet döneminde cinsellik.

Bazı kadınlar çift rahımlı olabiliyor rahminin bir tarafı adet görürken diğer tarafı yeni yumurtlamis olabilir. Böyle bir ihtimal var yani. Adet goruyorken hamile kalınmaz diye birşey yok. Mesela benim rahminde hafif bir basıklık varmış o basıklık aşağıya daha da inik olsa çift rahimli olabilirdim.
Hani hamileyken adet gören insanlar var ya ışte onlarda bu yüzden adet görüyor rahmin bir tarafı hamile diğer tarafı normal rutin sürecine devam ediyor ve yumurtlama oluyor kadın adet görmeye devam ediyor.

Öncelikle ne kadar bencil bir eşiniz var onu söylemeden geçemeyeceğim sanırım. İki üç gün beklese ölmez herhalde ☺
Regl döneminde ilişki hijyen açısından önerilmiyor, ben de tercih etmediğim gibi eşim de o dönemde ilişki olmaması konusunda hemfikir.

Ayrıca cinsellik sadece seks demek değildir, o dönemleri farklı alternatifler yaparak değerlendirebilirsiniz bu kadar isteğini dizginleyemiyorsa. Sadece Ona zevk verecek, onu tatmin edecek şeyler gibi. Anlatabilmişimdir umarım☺

Merakimdan soruyorum hoca oyle demese esiniz birliktelik mi isteyecekti siz o sekildeyken? Dine baglamadan, bu tarz seylerin hastalik kapma yonunden sakincali oldugunu siz kendiniz soyleseydiniz keske.

Merakimdan soruyorum hoca oyle demese esiniz birliktelik mi isteyecekti siz o sekildeyken? Dine baglamadan, bu tarz seylerin hastalik kapma yonunden sakincali oldugunu siz kendiniz soyleseydiniz keske.
Hocadan duyunca vazgeçti heralde kocası bu işten. Ne garip insanlar var ya. Mantıklı düşünürsen kadında kanama var ve sen bu işi hala istiyorsun. Ben evde pedlerimi bile selpağa sarıp görünmesin diye atıyorum eşim kan görmeye katlanamaz. :)

Millet öneri vermiş ama konu sahibi anladığım kadarıyla cinsellik yaşamak da istemiyor zaten. Bunun haramı, sağlık bla blası yok. "Şu anda seninle birlikte olmak istemiyorum" diyeceksiniz bu kadar. İstemeyerek yapacağınız bir oral seksin de ya da sürtünmenin de tecavüzden farkı yok. İstiyorsanız zaten bir şekilde yolunu bulursunuz. Benim regl dönemlerimde acayip libidom artar mesela, normalde yapasım gelmez o günler böyle üstüne atlayasım geliyor tövbe

Gerçekten ne garip insanlar var. Kudurdu mu yani. Hem dinen hem sağlık yönünden sıkıntılı. Burdaki konuları gördükçe şükrediyorum

Ay iğrenç sen adet oluyorsun ama adam uçkurunu düşünüyor Allah akıl fikir versin

Ben bunu yazan kişinin doğru dediğine inanamadım..kimsenin yazdığına da cevap vermemiş banlanmış bide. Böyle bişeyi kabul edecek bi erkek olduğunu zannetmiyorum tövbe estağfurullah kan revan içinde hangi adam isteyebilir bunu

Adetli kadın mikrop kapabilir. Çok yüksek bir ihtimal. Kesinlikle izin verme.. be kadar düşüncesiz bencil kocan varmış . Ordan mikrop kapsan yukarı doğru bütün iç organları enfekte edip allah korusun çok kötü sonuçlar doğabilirmiş.. geçen bi bi kadın doğumcunun röportajında izledim.. kesinlikle yapmayın çok tehlikeli dedi

hocanın dediğine bakar mısın kız kardeşinle birlikte olmak gibi nedir? eşinizin yerinde olsam iki tane patlatırdım. ŞARLATANA

Kesinlikle adet döneminde ilişki iğrenç..oral seks veya elinizle boşaltın yeter heralde 3-4 gün..bencil herif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…