- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Derya1985ist
-
Ne diyelim ki ...Hoca bence de b.kunu cikarmis. O iliskiden nasil hamile kalacak ayrica merak ettim. Yumurtlama adetten 2 hafta sonra oluyor.
Ben de gidip hocaya boyle vir sey sormazdim. Sanki sevismek icin evlenmisim de iki gun bitene kadar beklersem bir sey kaybedecekmisim gibi.
Bazı kadınlar çift rahımlı olabiliyor rahminin bir tarafı adet görürken diğer tarafı yeni yumurtlamis olabilir. Böyle bir ihtimal var yani. Adet goruyorken hamile kalınmaz diye birşey yok. Mesela benim rahminde hafif bir basıklık varmış o basıklık aşağıya daha da inik olsa çift rahimli olabilirdim.Hoca bence de b.kunu cikarmis. O iliskiden nasil hamile kalacak ayrica merak ettim. Yumurtlama adetten 2 hafta sonra oluyor.
Ben de gidip hocaya boyle bir sey sormazdim. Sanki sevismek icin evlenmisim de iki gun bitene kadar beklersem bir sey kaybedecekmisim gibi.
Merakimdan soruyorum hoca oyle demese esiniz birliktelik mi isteyecekti siz o sekildeyken? Dine baglamadan, bu tarz seylerin hastalik kapma yonunden sakincali oldugunu siz kendiniz soyleseydiniz keske.Ben evlendigim gün adet oldum. Daha günüm vardı ama stresten erken oldum. İmam nikahım kiyildiktan sonra. Hocaya sordular bu şekilde birliktelik olur mu sakıncası var mıdır diye. Hoca da sakin haa kesinlikle olmaz. Haram dir. Erkek o şekilde eşiyle birliktelik yaşarsa kizkardesiyle yapmış gibi olur fark yok demisti. Hatta o ilişkiden doğacak çocuk engelli olma ihtimali çok yüksek demişti. Bunu eşimin yanında söylediği için hiç bir şekilde birliktelik söz konusu bile olmadı. Hem dinen haram hemde sağlık açısından ciddi zararları var. 6 yıldır evliyim o gün bugündür adet donemimde çok hassas davranır. Gusul abdesti almadan da yaklasmaz.
sizin esinize de mumkunse bi hoca bilgi versin sizin de isteğinizle. Diğer türlü çekilmez çünkü. Ama onu da takmiyosa yapacak bişi yok.
Merakimdan soruyorum hoca oyle demese esiniz birliktelik mi isteyecekti siz o sekildeyken? Dine baglamadan, bu tarz seylerin hastalik kapma yonunden sakincali oldugunu siz kendiniz soyleseydiniz keske.
Hocadan duyunca vazgeçti heralde kocası bu işten. Ne garip insanlar var ya. Mantıklı düşünürsen kadında kanama var ve sen bu işi hala istiyorsun. Ben evde pedlerimi bile selpağa sarıp görünmesin diye atıyorum eşim kan görmeye katlanamaz. :)Merakimdan soruyorum hoca oyle demese esiniz birliktelik mi isteyecekti siz o sekildeyken? Dine baglamadan, bu tarz seylerin hastalik kapma yonunden sakincali oldugunu siz kendiniz soyleseydiniz keske.
İyi de bu da mide meselesi bir yerde. İnsan kan gelen bir yerden nasıl bir zevk alacak? Kokusu yeter be! İğrenç.Aslında kondom kullanılsa mikrop kapma gibi bişide olmaz zannımca
O kadarını bilemicem :) sadece mikrop kapma olaysına çözüm olarak yazdımİyi de bu da mide meselesi bir yerde. İnsan kan gelen bir yerden nasıl bir zevk alacak? Kokusu yeter be! İğrenç.
Adetli kadın mikrop kapabilir. Çok yüksek bir ihtimal. Kesinlikle izin verme.. be kadar düşüncesiz bencil kocan varmış . Ordan mikrop kapsan yukarı doğru bütün iç organları enfekte edip allah korusun çok kötü sonuçlar doğabilirmiş.. geçen bi bi kadın doğumcunun röportajında izledim.. kesinlikle yapmayın çok tehlikeli dediKızlar merhaba. Eşimle cinsel hayatımız oldukça aktif. Kendisi benden istekli en fazla 2 gün ara verdirtiyor. Adet dönemimde her ay kavga ediyoruz. Eşim o dönemdede yapmak istiyor fakat ben hem dinen hem hijyen ve sağlık açışısından istemiyorum. Adamı dizginleyemiyorum ve kavga edip tartışıyoruz çok bulnaldım. Bundan nasıl kurtulacağım her ay bıktım.
hocanın dediğine bakar mısın kız kardeşinle birlikte olmak gibi nedir? eşinizin yerinde olsam iki tane patlatırdım. ŞARLATANABen evlendigim gün adet oldum. Daha günüm vardı ama stresten erken oldum. İmam nikahım kiyildiktan sonra. Hocaya sordular bu şekilde birliktelik olur mu sakıncası var mıdır diye. Hoca da sakin haa kesinlikle olmaz. Haram dir. Erkek o şekilde eşiyle birliktelik yaşarsa kizkardesiyle yapmış gibi olur fark yok demisti. Hatta o ilişkiden doğacak çocuk engelli olma ihtimali çok yüksek demişti. Bunu eşimin yanında söylediği için hiç bir şekilde birliktelik söz konusu bile olmadı. Hem dinen haram hemde sağlık açısından ciddi zararları var. 6 yıldır evliyim o gün bugündür adet donemimde çok hassas davranır. Gusul abdesti almadan da yaklasmaz.
sizin esinize de mumkunse bi hoca bilgi versin sizin de isteğinizle. Diğer türlü çekilmez çünkü. Ama onu da takmiyosa yapacak bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?