ADET DÖNEMİNDE BETA HCG TESTİ?-yardım lütfen-

Missy

CANIM OĞLUM
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
2.417
39
163
42
Merhaba arkadaşlar.Benim 20 aralıkta adet olmam gerekiyordu,6gün gecikti ve 26sında oldum.Fakat üstüne görme olabilir belki diye kan testi yaptırdım 29unda.Değer 1den küçük çıkmış yani test negatif.Şimdi kafama takıldı adet dönemi olduğu için sonuç hatalı olabilir mi? Henüz hamilelik beklemiyorum da.Lütfen bilginiz varsa bana da söyleyin :utangac:

arkadaşım adet olmakla üstüne gorme yani lekelenme tarzında kanamayı her kendini bilen kadın arasındaki farkı anlar demişti doktorum.6gun geçikme olabilir bendede olmuştu.hamilelik belirtileri hiç yoksa değilsindir.

canım malesef hamile değilsin sanırım.çünkü kan testi yaptırmışsın çıkmamış.eğer en azında 3 ün üstü çıksaydı bir ümit vardı dersin.yükselirdi dersin.ama kendini üzme sakın.inşallah allah sanada nasip eder.

Teşekkür ederim yorumlarınız ve yardımlarınız için arkadaşlar ;)

Büyük ihtimal hamile değilsindir canım adet olduysan eğer testte negatifmiş ama emin olamıyorsan tekrar kanda baktırabilirsin..

merhabalar, 2 aydır bebek düşünüyoruz.

en son adet tarihim 02.04.2015 idi.

bu ay da 30.04.2015 te olmam gerekiyordu fakat 2 gün sonra 02.05.2015 te leke gelmeye başladı, 2 gün böyle sürdü. ilk defa böyle tuhaflıklar yaşadım.

dün akşam kan testi yaptırdım değer 7,35 çıktı.

doktor emin olamadı 2 gün sonra yeniden test yapılmasını istedi.

şu an kanama da arttı. acaba bebek var mıdır?

ne yapmalıyım? kadın doğum uzmanına görünmeli miyim?

bu ay da 30.04.2015 te olmam gerekiyordu fakat 2 gün sonra 02.05.2015 te leke gelmeye başladı, 2 gün böyle sürdü. ilk defa böyle tuhaflıklar yaşadım.

bence geç kalmadan doktora gitmenizde fayda var kanamanz varsa

Canım benimde adetin ikinci günü kanda 7. 5 çıktı senin sonuç nedir

:(( inşallah Cuma günü hürmetine hepimize nasip eder yaradan. Profilinizde iki haftalık hamile olduğunuz yazıyor da ondan sordum çok sevinmiştim

Kimyasal gebelik diye bişey varmış tam yerlesemeden vücut atıyormuş döllenen yumurtayı. Malesef ki 1 sene geçti üstünden halen deniyoruz.Bakalım nasip
:KK43:( inşallah Cuma günü hürmetine hepimize nasip eder yaradan. Profilinizde iki haftalık hamile olduğunuz yazıyor da ondan sordum çok sevinmiştim

Merhaba arkadaşlar.Benim 20 aralıkta adet olmam gerekiyordu,6gün gecikti ve 26sında oldum.Fakat üstüne görme olabilir belki diye kan testi yaptırdım 29unda.Değer 1den küçük çıkmış yani test negatif.Şimdi kafama takıldı adet dönemi olduğu için sonuç hatalı olabilir mi? Henüz hamilelik beklemiyorum da.Lütfen bilginiz varsa bana da söyleyin :eek:
Bazen gec gelen kanamalar o ay yumurtlamamis olmanin belirtisi olabiliyormus ya da gec yumurtlamissin kimyasal olsaydi 3. Gun bile cikrdi yuksek deger ustune gormeyle.ilg birsey diyemeyecegim ama sanmiyorum 🧐

Back
X