Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben kendimi bildim bileli ağrısız reglim olmamıştır.16 yıldır da her reglimde ağrı kesici içerim çünkü biliyorum dayanılmaz bir ağrı,içmezsem tüm günüm yatakta sancıyla geçer okula bile gidemezdim öğrencilikte.genç kızlığımda apranax kullanırdım sonra zararlı olduğunu duyup majezik kullanmaya başladım şu an evli ve hamileyim bir zararını görmedim.ama normalde asla ağrı kesici kullanan biri değişim başım ağrısa falan dayanırım içmem.ayda bir kere de dayanılacak gibi değil inşallah bişey olmaz yani doktorlarda veriyor ilaç.adet için en iyisi majezik diyorlar her ay farklı deneme aynı ilacı kullan.Merhaba arkadaşlar,
Ben henüz 16 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır felan regl oluyorum.
Ama bazen o kadar sancı oluyor ki dayanamıyorum özellikle 2 gün önce çok kötüydü. Kramplar felan giriyor karnıma.
Bu kez içmeyeceğim diyorum ama en sonunda ne olacaksa olsun dedirtiyor bana bu sancılar ve içiyorum.
Ancak duyduğuma göre regl döneminde ağrı kesici içmek zararlıymış?
İlerde bebek sahibi olmamı felan etkiler mi?
Ya da neleri etkiler?
Ya da pek zararı yok mu?
Bir de kanı azalttığını felan söylediler.
Beni bu konuda aydınlatır mısınız sizler? :|
buscopan plus canım ben kullanıyorumMerhaba arkadaşlar,
Ama bazen o kadar sancı oluyor ki dayanamıyorum özellikle 2 gün önce çok kötüydü. Kramplar felan giriyor karnıma.
Bu kez içmeyeceğim diyorum ama en sonunda ne olacaksa olsun dedirtiyor bana bu sancılar ve içiyorum.
Ya da neleri etkiler?
Ya da pek zararı yok mu?
buscopan plus canım ben kullanıyorumMerhaba arkadaşlar,
Ya da neleri etkiler?
Ya da pek zararı yok mu?