• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet dönemim balayına denk :/

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
38
İstanbul
Ahanda benim süper problemim hayatımda ilk kez tatile gidicem hemide balayı ve ben o hafta adet olucam varmı böyle bir şans yahu :/

düğünüm 1 ağustos adetim hiç bir zaman şaşmaz şasa bile 1 gün sadece napcamki alsanaalsanasmile :uhm:

Hap direk ecz. denmi yoksa dok. tafsiyesi ilemi aldınız
ama nişanlım ilaç işine hiç sıcak bakmaz adam doğum kont. hapına bile konuşturmadan karşı çıktı kaydirigubbakcemile3

birde kızlar ilaç ağrı falan yapıyormu ben bazen 1-2 günlük gecikmeler yaşıyorum ve çok sancılı oluyor mütihiş ağrılar çekiyorum böyle bi sorun yaşarmıyım

Hap direk ecz. denmi yoksa dok. tafsiyesi ilemi aldınız
ama nişanlım ilaç işine hiç sıcak bakmaz adam doğum kont. hapına bile konuşturmadan karşı çıktı kaydirigubbakcemile3

Eczaneden bile alabiliyorsunuz ismini unuttum ilacın bilirler zaten verir onlar size .
Birde o dönemde çok hafif sancı olabilir merak etmeyin ama
Eğer isterseniz doktorunuza da sorabilirsiniz bunu..

delikafaduldenbenimde öyle olmuştu canım geciktirici hap kullanmıştım çok rahat olmuştu boşuna stres yapmışım bendehihoyyytsonradan bir yan etkiside olmadı sonradan hiç sorun etme güzel balayı geçirmeniz dileğiyle mutluluklar:nazar:a.s.

Adet olmasan 1 hafta önce geciktirici hap kullanın sabah ve akşam aynı saatte içmeniz lazım hapları.
15 gün kullanmanız gerekecek ilaç bittikten 2-3 gün sonrada normal adetiniz başlar.

15 gün kullanılacak diye bi şart yok,adet olmadan 2 3 gün kadar önce kullanmaya başlaman lazım,bıraktıktan 2 3 gün sra da regl oluyorsun.

bencede geciktirme hapı kullan
nişanlına söyleme canım nerden bilecek hap içip içmediğini
bence kullan ve keyfine bak balayının tadını çıkar.
iiyi balayı geçirmen dileğiyleopuyorumnanaktan

Back