Arkadaşlar ne yapın edin denk getirmeyin gelinliğinizin içinde daha güzel gözükmek varken hormonlarınızın size oyun oynadığı bir zaman ....Cildiniz bozuluyor geriliyorsunuz..Geciktiriciler tavsiye etmiyorum...
Şubat 5inde düğünüm var ve dün regl oldum. Yani muhtemelen şubatın 5i gibi olucam. Bu da demek oluyor ki düğünüm ve balayım bana zehir olacak fakat buna katlanamammmmm
Acaba diyorum ocakta hep doğum kontrol hapı kullanıp ocağında sonunda bıraksam o hafta olsam, bir dahada şubatın sonunda olsam.
Doğum kontrol hapı reglyi geciktiriyor mu?
3 hafta kullansam problem olur mu?
Şubat 5inde düğünüm var ve dün regl oldum. Yani muhtemelen şubatın 5i gibi olucam. Bu da demek oluyor ki düğünüm ve balayım bana zehir olacak fakat buna katlanamammmmm
Acaba diyorum ocakta hep doğum kontrol hapı kullanıp ocağında sonunda bıraksam o hafta olsam, bir dahada şubatın sonunda olsam.
Daha önce bir kaç defa kullanmam gerekmişti mecburiyetten ...
Orgametril kullandım tabi kullanmadan önce Anne çocuk sağlığı merkezinde bir doktora sordum ve sürekli ya da çok uzun dönem kullanmadıktan sonra sıkıntı olmayacağını söyledi ve regl dönemimden 5 gün önce kullanmaya başladım regl olmak istediğim tarihe kadar devam ettim bir sıkıntı yaşamadım cildimde bozulma şikinlik vb.. şikayetlerim olmadı. Amaaaaa önemli bi konu var eğer ocak'ta kullanırsan şubatta yine normal regl döneminde olursun. Yani bıraktığın andan tibaren regl düzenin eskiye dönüyor. Denendi onaylandı
benimde hesaplamama göre o tarih düğüne doğru gidiyo
büyük konuşmayayım ama hap kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum.. geciktiricide kullanmam..
bilemiyorum ne yapsam..
benimde hesaplamama göre o tarih düğüne doğru gidiyo
büyük konuşmayayım ama hap kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum.. geciktiricide kullanmam..
bilemiyorum ne yapsam..
Benim nikahıma dgıl balayıma denk gelıyordu.Gittim aldım eczaneden prımlı bı ılac adıydı tam hatıramıyorum sarılı bır kutuydu. Örnegın bu ayın 19 unda adet beklıyorsam 16 sında basladım ilacı almaya normalde gunde 3 demıstı doktor ama ben ıkı aldım sabah akşam lekelenme görursenız 3 e kadar alınabılıyor sanırım. Tabi bu ılacları 5 6 gunden fazla kullanmamak gerekıyor. Hormon hapı bıldıgımız çok saglıklı degıl. Adetımıde bıraktıktan 3 gun sonra gördum. Sinir stres yaptırıyor meselesıde bence şöyle normalde adetınız gecıktıgınde gergın oluyorsanız bunlada olursunuz ben olmuyorum ılaçlada olmadım o yuzden
Geciktiriyo canım kist yuzunden doktor verdıgınde bılmeden 3 ay kesıntısız kullandıgım için hiç 3 ay regl olmamıştım ( çocuktum bılmıyordum ara verılecegını )
Ama bence dogum kontrol hapı kullanmaktansa 5 6 gun gecıktırıcıyı tercıh ederım.