Adet dönemi hesaplaması için yardımcı olur musunuz ?

meltemboyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
25
0
36
İstanbul

Merhaba Arkadaşlar
sİzlere birşey danışmak istiyorum !!!!
internetteki bazı sitelerde adet dönemi hesaplamaları var..Bende bi hesaplıyayım dedim niye diyeceksiniz? Ewet naasıl hesaplanacağını biliyorum ama ; şöyle bidurumum var:
doğum kontrol hapı kullandım 6 ay kadar sonra bebek istediğimiz için 24 martta bıraktım, ilacı yarıda kestiğim için dört gün sonrasında yani 29 martta adet oldum.... (ilaç bırakılınca adet olunur ya buraya kadar normal)
Ama ben ilacı bırakmadan önce de 15 martta adet olmuştum ilacı kesince mart ayında 2.kez adet oldum.Şimdi başa dönelim bu adet hesaplamalarına göre 19 nisanda olacakmışım.. Ama ben ilaç öncesi 28 günde bi düzenli olurdum ilaç kullandığım zAMANlarda 25 günde bir oldum... anlamadığım konu şu hesaplamaalr 19 nisan diyo kaç günde bir olmuş olacak şimdi ? bide eğer bu hesap doğruysa hala adet olmadım veeee bebe çok istiyoruzzzzzzzzz....
Kızlar yaaa sizce bu hesap doğrumu yada bildiğiniz bi hesaplama sitesi varsa linki yollayın lütfennn
Ceevaplarsanız sevinirimmmm...

Canim ilaci biraktiktan sonra 2-3 ay duzene girmiyor bu sure zarfinda baska bi yontemle korunmayi tavsiye ediyor doktorlar cunku yumurtalik kalitesiz uretim yapiyor hemen kalinan hamilelikler dusukle sonlanabiliyor

Canim ilaci biraktiktan sonra 2-3 ay duzene girmiyor bu sure zarfinda baska bi yontemle korunmayi tavsiye ediyor doktorlar cunku yumurtalik kalitesiz uretim yapiyor hemen kalinan hamilelikler dusukle sonlanabiliyor

Ama ben 6 ay kullandım kesin öylemi oluyo yani burada yazan arkadaşlar arasında d.kontrol hapı kullanıp bırakan ve hemen hamile alanda var kalmayanda bi de benimişiyoo doktorum hApı eser esmez adet ile etkisini atıyo dedi zaten kısa bi süre ...neyse üzüldüm amaaa ...
dediğim gibi ısa bi süre bide uzun süre kullananlarda var onlarda kalıyo hamile tabi bünyeye göre değişebiliyooooo üzüldümmmm

Ben ce kafanıza böyle şeyleri takmayın o hesaplayıcılar bilgisayar programı sadece doğruluğu kesin değil ki ve hamile kalabilmek için en önemli şey sakin olabilmek zaman olarak yeni başlamışsınız zaten doğa her şeyi halleder merak etmeyin şimdiden anladığım kadarıyla stres yapmışsınız bence herkesin bünyesi kendine özel sakın unutmayın geç olsun güç olmasın diye düşünün inş kolayca bebeğinizi kucağınıza alırsınız iyi günler

Çok teşekkür ederimmm ama gerçekten stres yapmak değil benimki,
sadece regl dönemimin hengi tarihe geleceğini bilemiiyrum çünkü yazdığım gibi hapı bırakınca denge değişiyo en azından tarihi bilip öyle beklemek yada bazen test yapsam mı diye düşünüyorum sizce?

merhaba
doğum kontrol hapı kullanırken adetler düzenlidir ve 28 günde bir olur ama hapı bırakınca adtin düzene girmesi için 3-4 ay beklesen daha iyi olu bence belki adet günün 30 günde birede çıkabilir. bu arada bebek için adet tarihin önemli değilki adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girmen yaterli.. mesela 8,10,12,14. günler gibiiii

doğum kontrol hapını uzuun süre kullanıp bıraktım.. daha sonraki 3-4aydr adetlerimde gecikmeler yaşıyorum..bu beni gerçekten kaygılı stresli bi psikolojiye sokmuştu.. ama normalmiş vücut alışacak artık takmıyorum sende sorun etmemeye çalış:) tabiki test yaptır derim içini rahatlatmak adına..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…