Adet dönemi cinsellik

nalethemsire

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
84
106
Arkadaşlar daha önce deneyimlemediğim bir hususu sizlere sormak istedim, eşimle adet dönemi dışında iyi hatta güzel bir cinsel hayatımız var, 2-3 günde kesin birlikteliğimiz oluyor, adet dönemlerinde ise tabi ki olmuyor lakin bazen oturma odasında tv karşısında öyle öpüşürken istekleri haliyle oluyor ve bu dönemde olmayacağını o da biliyor lakin duşta yapalım diyor, bu durumda belki iğrenme durumlarının olacağını dinen de uygun bulunmadığını söylesem de ben iğrenmem diyor, daha sonra ısrarcı olmuyor neyse ki o yönden iyi, bu dönemde bu isteklere karşı gelmeyip duşta yapmanın sakıncaları nedir acaba?

Arkadaşlar daha önce deneyimlemediğim bir hususu sizlere sormak istedim, eşimle adet dönemi dışında iyi hatta güzel bir cinsel hayatımız var, 2-3 günde kesin birlikteliğimiz oluyor, adet dönemlerinde ise tabi ki olmuyor lakin bazen oturma odasında tv karşısında öyle öpüşürken istekleri haliyle oluyor ve bu dönemde olmayacağını o da biliyor lakin duşta yapalım diyor, bu durumda belki iğrenme durumlarının olacağını dinen de uygun bulunmadığını söylesem de ben iğrenmem diyor, daha sonra ısrarcı olmuyor neyse ki o yönden iyi, bu dönemde bu isteklere karşı gelmeyip duşta yapmanın sakıncaları nedir acaba?
Enfeksiyon kapabilirsiniz mesela.

Teşekkür ederim açıklamanıza, normalde de kondomsuz yapmıyoruz, bu dönemde sekse kesinlikle karşıyım da eşim de ısrarcı olmadan isteyince acaba dedim bi.
Ilerde çocuk düşündüğünüzde bu durum sıkıntı yaratabilir.
Birdaha yaparsaniz kesinlikle kondom kullanın ve kondomu hiç cikartmayin spermler kesinlikle vajinaniza girmesin.
Ardindan elma sirkesini suyla seyreltin ve birkaç gün boyunca vajinanizi o suyla yikayin.

Bazı doktorlar, bu dönemde kadınların erkeklere daha cazip geldiğini söylüyor. Hatta bu durum sadece insanlarda değil genel olarak çoğu memelide var. Hayvan besleyenler bilir ki regli döneminde erkek köpek ve kediler dişilerin peşinden ayrılmaz.
Eşinizin bu isteği içgüdüsel olsa bile enfeksiyon sebebiyle ilişki yaşamak sağlıksız. Yani bence bu süreçte hiçbir şey yaşamamak en iyisi ancak ısrar ederse, birleşme yaşamadan ön sevişme yaşayabilir eşinizi rahatlatabilirsiniz. Bana tek taraflı tatmin mantıklı gelmiyor ama tercih meselesi tabii

regl döneminde içerisi aşırı hassas ve duyarlı oluyor. prezervatif ile enfeksiyonun önüne geçebilirsiniz ki ikiniz de temizseniz zaten enfeksiyon diye bir şeyin olması çok da mümkün değil. kesinlikle denenmesi gereken bir cinsellik türü. normalde aldığınız zevki 4 ile falan çarpın ayrıca öncesinde ıslanma ihtiyacı olmadan.

Prezervatif ile enfeksiyonun önüne geçilebilir o zaman yani, siz denenmesi gerektiğini söylüyorsunuz o zaman farklı olarak, aklım çelindi ufaktan şimdi :)
regl döneminde içerisi aşırı hassas ve duyarlı oluyor. prezervatif ile enfeksiyonun önüne geçebilirsiniz ki ikiniz de temizseniz zaten enfeksiyon diye bir şeyin olması çok da mümkün değil. kesinlikle denenmesi gereken bir cinsellik türü. normalde aldığınız zevki 4 ile falan çarpın ayrıca öncesinde ıslanma ihtiyacı olmadan.

Rengli olurken bi zahmet cinsel istegini bastirsin insan kendinden tiksiniyor 🤮sağlığınız için de riskli

Prezervatif ile enfeksiyonun önüne geçilebilir o zaman yani, siz denenmesi gerektiğini söylüyorsunuz o zaman farklı olarak, aklım çelindi ufaktan şimdi :
evet aynen öyle diyorum. Dini sebepler ile karşı çıkıyorlar genelde. regl döneminde cinsellik bir anal seks değil özünde. ve daha zevkli olduğunu garanti edebilirim.

Prezervatifle herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Ama ilk veya sonlarında olmalı yoğun kan akışı ile birlesmek mümkün değil gibi. Prezervatifsiz enfeksiyon riski yüksek. Hatta mümkünse ki bu en doğru olan; hiç birlikte olmamak en sağlıklısı . Rahim içi sterildir ancak vajina birçok mikrop barindirabilir. Vajinadan rahime giden mikroplarda bu dönemde birçok enfeksiyonun önünü açar .

X