Adet dönemi ağrısı kist habercisi mi???

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Arkadaşlar ilk konu açışım ve umarım doğru yere doğru biçimde açmışımdır.Neyse 21 yaşındayım ilk defa bu sene adet sancısı çekmeye başladım en son ilk adet olduğum yıllarda geliyordu,yıllardır çok rahat adet dönemleri geçiriyordum.Son 3-4 aydır feci şekilde ağrılarım var ve sebebini bilmiyorum doktora gitmek de istemiyorum hastanelerden nefret ederim en ufak şeyi büyütürler ama sizce anormal bir durum var mı ortada kist gibi bir başlangıç olabilir mi çünkü aşırı derecede ağrı,kramp,sancı hissetmeye başladım üstelik adetim bitse de ağrılarım bir hafta boyunca devam ediyor

bence doktora git derim canım ben bir kaç gün önce gece o ağrıdan hastanelik oldum mütjhiş bir acıydı neyse taş düşürdüğümden şüphelendiler ama bugün öğrendim ki 3 cm büyüklüğünde kist oluşmuş ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ağrının kistimden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü adetim bitmiş olmasına rağmen hala sol yumurtalığım ağrıyor vede senin bahsetiğin gibi krap şeklinde bir ağrı ihmal etme derim ben

teşekkürler cevap için canım gidicem en yakın zamanda dün gece bende hastaneye gittim ağrıdan iğne yaptılar:/ doktor kist olabilir sende dedi korktum iyice.Geçmiş olsun sana da bu arada

sanada geçmiş olsun cnm banada iğne yapmışlardı hastanede ama kistim polikistik overmiş korkulacak bişi yok umarım sendede bişi çıkmaz bu tür kistler doğum kontrol haplarıyla geçiyor

Seni yanıltmak istemem ama bu kadar ağrı genelde kist ve miyomlardan kaynaklanıyor.
Doktor çok daha doğru bir teşhis koyacaktır. Bİr an önce muayene ol.

Teşekkür ederim kızlar.Bir de son zamanlarda cildimde şişkin büyük tek tük sivilceler çıkar oldu özellikle regl döneminde çıkıyorlar ve garip şekilde sivilceler ağrılılar.Bunlar acaba kistten dolayı mı?Kist neden oluşur bileniniz var mı

canım bahsettiğin şikayetler kistin habercisi ama sen yinede korkma bi doktora görün polikstik durumlarda ağrı adet düzensizliği kıllanma ve sivilcelenme oluyor yakın zamanda kadın doğuma muayene ol geçmiş olsun sana

Saol tatlım sen yazınca farkettim tüylenme sorunlarım da başladı önceden 2-3 ayda bir epilasyon yapardım tüylerim çıkmazdı bu ara arttılar baya

geçmiş olsun canım.bence doktora gitmekten korkma geç kalma .. kist belki yoktur belki adet düzensizliğiyle ilgili ilaçla halledilebilecek bir tedavidir.. hemen moralini bozma .. tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…