arkadaslar adetim duzenlidir her 30 gunde bir adet olurum ilk defa bu ay kadim
ayindaki adetimden 1 hafta sonra tekrar adet oldum ve 5 gun surdu suan kasiklarimda agri var gecmeyen bi agri yurtdisindayim dr cok pahali gidemiyorum sizce sebep ne olabilir? adet gunum yarin goguslerim cok sis simdi benim adet tarihim yarin mi yoksa ikinci kanamaya gore iki hafta sonra mi? 6 ay once 6 aylik hamileyken olu dogum yaptim cok hassasim hamilelik konusunda esimlede korunmuyoruz hamile olma ihtimalim var mi sizce? lutfen banada yardimci olun tesekkurler
arkadaslar adetim duzenlidir her 30 gunde bir adet olurum ilk defa bu ay kadim
ayindaki adetimden 1 hafta sonra tekrar adet oldum ve 5 gun surdu suan kasiklarimda agri var gecmeyen bi agri yurtdisindayim dr cok pahali gidemiyorum sizce sebep ne olabilir? adet gunum yarin goguslerim cok sis simdi benim adet tarihim yarin mi yoksa ikinci kanamaya gore iki hafta sonra mi? 6 ay once 6 aylik hamileyken olu dogum yaptim cok hassasim hamilelik konusunda esimlede korunmuyoruz hamile olma ihtimalim var mi sizce? lutfen banada yardimci olun tesekkurler
Tatlım bebeğin için çok üzüldüm başın sağolsun. Kanamaya gelince yumurtlama dönemlerinde kanama yaşayanlar var hatta buna örnek ben. Acaba öyle bişi miydi? Gebelik testi yaptın mı ??
canim cok tesekkur ederim cevabin icin Allah kimsenin basina vermesin cok zor gunler gecirdim ama sukur iyiyim hayat devam ediyor!!! adetlerim cok duzenlidir ilk defa basima boyle bisey geldi adetten 1 hafta sonra yine adet oldum resmen oyle ara ara kanama gibi degildi seninde mi boyleydi??
canim cok tesekkur ederim cevabin icin Allah kimsenin basina vermesin cok zor gunler gecirdim ama sukur iyiyim hayat devam ediyor!!! adetlerim cok duzenlidir ilk defa basima boyle bisey geldi adetten 1 hafta sonra yine adet oldum resmen oyle ara ara kanama gibi degildi seninde mi boyleydi??
Aynen kuzum. Lekelenme gibi odu dimi?? Korkma adetten 1 hafta sora zaten yumurtlamaya denk geliyor içini ferah tut. O dönemlerde ilişki olduysa lekesiz günlerde belkide bebişin seninledir
Regliden 10 gun sonra falandi sanirimm tekrar bildiğin regl kanaması yaşamıştım benim de düzenlidir 28 günde bir olurum ..tabi 2 ay öncesi kürtajim var kalbi durmuştu Dr olabilir tekrar düzene girer demişti öyle de oldu .bebegine üzüldüm zor günler bir daha gelmesin inşallah.