Adet dışı kanamam oluyor

NildenSrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
13
2
1
35
Arkadaşlar diane 35 beştane içip yarıda bıraktım 3 gün sonra kanamam başladı Bugün kanamamın 15'inci günü doktor kanamayı durdurmak için primolut verdi fakat yararı olmadı Benim gibi olanlar varmı?

Benimde bu ikinci ayım ilk kez adet oldum.10 gündür kanamam durmadı.ilacı bıraktığın için olabilir.ben doktora sordum.ilacı içmeyi unuttuysan ondandır dedi.hiç unutmadım aslında ama durmadı benimde.

Çok kan kaybediyorum Hapı bırakınca kanaması bu kadar uzun süren varmıdır Acaba ?

kist filan olabilir. baska bi doktora daha git istersen

Yarıda bırakmamalıydın ben de senin gibi kullanıp yarıda bıraktım hemen adet oldum.Normal adet gibi 5 gün sürdü.Mutlaka doktora git normal degil senin süren.

Kanamam durmayınca doktora gidip primolut aldım erkenden 2 . Günümdü keşke almasaydım ara adet kanamamın bitmesinimi bekleseydim öğlen randavum var Yine gidicem doktora ama doktordan hiç ümidim yok artık İlgilenmiyolar malesef Ama artık isyan edicem Dayanamıyorum

Pco varmi?bende cok kullandim diane kanamam cok oluyordu anlam verwmdim neden megersem polip varmis bende oyle alindi ve biitti sukur. Ayriyen rahmine bakildimi rahim agzinda yara oluncada kanama oluyor.

Pco bende de var ama o kadar kanama olmadı hiç.Mutlaka git doktora.Ben o ilacı 1.5 ay kullandım yarım bıraktım.Kilo aldırdı bana kullanmıyorum artık.

Bendede boyle bısey oldu rahım agzında yara varmıs meger ılıskıde ve gunun normal vaktınde durduk yere kanama oluyordu 2-3 kere tedavı oldum gecmedı 6 ay sonra opr. gecırdım

Bende nevar bilmiyorumki kist miyom yok Ama altdan bakamadıkları için polip varmı onuda göremiyoruz ultrasonla İçtiğim yarıda bıraktığım hapmı yaptı yoksa başka bişeymi var anlamadım Doğum kontrol hapını 5 gün içip yarıda bıraktığım için 16 gün kanama olurmu onuda bilmiyorum

Polip alttan ultrasonla görünüyor.Var mıydı önceden ara kanamaların.

Benim bir hafta sürmüştü kanamam hapi bırakınca sonra dok verdiği ilaçları kullaninca kesildi bir haftafa ..ondan sonra bidaha doğum kontrol hapı kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…