Adet dışı kanamalar

tugbamuge

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
7
0
6
28
Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım bekarım yıllardır adet oluyorum ama ilk defa adetimden bi hafta önce bi kanama başladı 13 gündür çok az lekelenme şeklinde devam ediyor doktora gittim kan tahlilim ve ultrasonda hiçbir şey çıkmadı. Adet olduğun zaman gel dedi. Bu kanama normal mi aynı durumu yaşayan var mı lütfen yardım edin stres yapmaktan günlerdir uyuyamıyorum bu kanama yüzünden

Geçmiş olsun bu kadar stres yapmayın. Bu tür şeyler olabilir ultrason ve kan tahlili normal çıkmış kötü bir şey olsa sanırım ultrasonda belli olurdu. Bir de adetliyken tahlil yaptırın belki hormonlardan kaynaklıdır. Doktorunuz tedirgin olmanıza sebep olacak bir şey mi söyledi?

Adet olduğunuzda 2. Ya da 3.gün kanda hormonlara bakacaktır doktor. Ona göre yorum yapar.

Hiçbir şey söylemedi ancak dediğim gibi ilk defa yaşadığım için kanamayı gördükçe bi sorunum var kesin diyerek stres oluyorum peki bi sorun olmasa neden kanamam var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…