Regl olmadan hormon testi yapılmıyor mu acababakirelere zaten vajinal muayene isteseniz de yapılmıyor. idrara sıkışık gidin muayeneye. reglün 2.-3.günü gidin hormon testi için. kist falan vardır diye düsünüyorum ben. geciktirmeyin baktırın. muayeneden de çekinmenize gerek yok.
Dediğim gibi mevsim geçişlerinde sürekli oluyorsa normal bir durumBenim kaç senedir böyle ya bıktım valla
Adetin 3.gunu gitsem ultrasonla da bakarlar mi o zaman adet dönemine denk getireyim randevuyuPcos, kist vs olabilir. Adetin 3. Günü hormon testi yapıyorlar. Muayeneye başlamadan önce soruyor zaten kibarca evli misin diyo veya alttan muayene edebilir miyim diyo. Karından muayene yapar söylersin.
Vajinal muayene yapmaz bekar olduğun için, kan tahlili ile değerlerine bakabilir. Pcos varsa kan tahlilinde de çıkar zaten.Adetin 3.gunu gitsem ultrasonla da bakarlar mi o zaman adet dönemine denk getireyim randevuyu
Bence de öyle git, baktığını hatırlıyorumAdetin 3.gunu gitsem ultrasonla da bakarlar mi o zaman adet dönemine denk getireyim randevuyu
bazı hormonlar sadece reglken bakılıyor. yani regl değilseniz doktor regl olduğunuzda tekrar gelmenizi isteyecekRegl olmadan hormon testi yapılmıyor mu acaba
Regl günüme az kaldı randevu 15 güne veriyor büyük ihtimal obur regl dönemi gidicem inşallahbazı hormonlar sadece reglken bakılıyor. yani regl değilseniz doktor regl olduğunuzda tekrar gelmenizi isteyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?