Adet dışı kanama?

Sirinprensess

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
124
76
Merhaba arkadaşlar, adetim biteli 10 gün oldu hiçbir anormallik yoktu az öncesine kadar şeffaf akıntı içinde kırmızı kan geldi çizgi şeklinde gibi ama biraz yoğundu ve baya kırmızıydı anlamadım sebebini. Adet olmak için hayıt otu kullanmıştım ondan dolayı olabilir mi? Bilenler yardımcı olabilir mi çok kafama takıyorum ben böyle şeyleri

Kistin çözülmüş

Bende de bu aralar ara kanama oluyor stresli bi dönem geçiriyorum ona bağladım ama rahatsızlık vermeye başladı artık
Kızlar polikistik over sık ve ara kanamalara sebebiyet verir mi? Genelde adet olamamadan yakınıyor pko hastaları ama sık adet görme de bundan kaynaklanabilir mi bilgisi olan var mı?

Pcoyla alakali oldugunu sanmiyorum. Bir muayene olun mutlaka. Tehlikeli olabilir

Pcoyla alakali oldugunu sanmiyorum. Bir muayene olun mutlaka. Tehlikeli olabilir
Pko teşhisi kondu bana düzenli muayene de yaptırıyorum ama ara kanamam 3 gün art arda ağrı kesici kullandığımdan beri oldu
Ne zaman regl olduğumda ağrı kesici kullansam az ve uzun süren kanamam oluyor
Fırsat bulduğumda muayene olucam ama yine de sormak istedim benzer durumu yaşayanlar vardır belki

Bende de pco var. Bir kez ben de yasamistim o durumu. Sagliksiz beslenme ve stresli bir dönemdeydim. Ondan kaynaklandiginu dusunuyorum.

Bende de pco var. Bir kez ben de yasamistim o durumu. Sagliksiz beslenme ve stresli bir dönemdeydim. Ondan kaynaklandiginu dusunuyorum.
Evet yoğun uyku problemleri ve stres yaşadığım bi dönem oldu son 2 ay
Ama yine de doktora gitmeden rahat edemiyorum, tek çekincem hastaneler çok kalabalık mı bu dönemde onu bilmiyorum :/

Merhaba damla damla mi geliyor ara kanama? su an bende de var ara kanama demişti daha önce doktorum ama leke şeklindeydi. Şimdi ilk kez damla damla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…